Fredag

Inatt har det inte varit någon rolig natt, bebben har varit så ledsen, arg och bökig hela natten. Inte velat sova nästan nåt alls och inget vi har gjort har hjälpt. Jobbigt! Men antar att vi snart lär oss detta med, nu sitter jag iallafall i soffan och tittar när han sover så gott i babysittern. Nästan så jag skulle sova mera jag med för 4 timmar osammanhängande sömn kommer man inte långt på. MEN då vill jag inte böka med han så han vaknar så han får sova vidare där medans jag sitter här och så sover jag sen en sväng.

Igår beställde jag saker från La redoute till bebben, blev ett 3-pack bodys och en grön gosig filt. Fick dessutom nya sängkläder som premie. Gillas! :)
Men börjar nästan fundera på om vi behöver ännu mer kläder? Trodde ett tag att jag hade shoppat för mycket innan men på 3 dagar har han redan gjort ner alla bodys utom 1 som fick gå idag och hoppas den får vara ren tills dom andra torkat. Har ju fler men de är i strl 62 och dom nya från La redoute tog jag i 60 för dom skulle inte komma förrens i slutet av februari. Kanske skulle masa oss iväg till Kappahl imorn, har dessutom en värdecheck på en gratis body + att setet som vi fick av pappa&Ingela ska bytas då det är till mini bebis.


Alltid lika kul med nytt :)


Så här mysigt hade vi det igår:





Nej nu är han vaken igen så nu ska det mysas istället! hej hej! :)

Kommentera
Postat av: virrpanna

men va myyyyysigt! Åh va jag längtar nu! Har fått tid för snitt så jag vet ju när det sker men det känns såååååååå långt tid!



Ja det är jobbigt med ingen sömn, men försök att vila på dagarna när han sover



=)

2011-01-14 @ 10:40:32
URL: http://www.virrpanna.com
Postat av: Sandra

Jättesöt är han! :)

2011-01-14 @ 13:50:11
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Sandra

Det är nog bara lite magknip ska du se. De flesta bebisar får det första tiden eftersom deras magar är så omogna. Saga har haft så från och till nu ett tag men jag ber till gud och hoppas jag slipper ytterligare ett kolikbarn :S Mysiga bilder på er. Han är verkligen jätte jätte fin <3

2011-01-14 @ 13:56:03
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0