Fredag var det här

Äntligen var det helg, fast för min del spelar det ju ingen roll men känns ändå lite extra bara för att.

Idag har vi varit hurtbullar, syster och Sussi kom hit vid lunch tid och det blev låååång promenad med hund och vagn. Gick till lilla Ica och tillbaka vilket kändes som en helt okej tur. Wilma skrämde en utlänning på Vintergatan, Kom en sten tuff liten skit unge och "muckade" med henne. Stog 3 meter ifrån och sa -Kom igen då så ska jag döda dej! Och Wilma tar ett skutt i kopplet, hon kommer liksom inte närmare än dom tre metrarna utan hoppar bara i luften men killen blir livrädd och skriker ta bort den ta bort den ta bort den!!!!!! Så cool var han liksom ;) Sen kan man ju sucka över uppfostran, okej att "mordhota" en hund som har tre vuxna personer med sej? Jaja Wilma var inte den som blev rädd iallafall..

Hemma sen blev det lite fika och efter det har jag suttit under filten, är lite halv sliten idag och går på sparlåga känns det som för stunden. Funderade på att sova en sväng men då somnar jag inte till natten antagligen så det får vara.

Imorn blir det karlstad och jag längtar, nog för att vi är där varje månad men denna gången längtar jag. Gå och leta kläder till Wilde ska bli kul och bara åka iväg ska bli gott. 

Farliga hunden, voff!  

Kommentera
Postat av: Michaela

Skrattar fortfarande åt den ungen ;) haha

& bilden på Wilma, Där ser hon farlig ut! :)

Va gott med promenad kommer oftare & tar en promenad tror jag bestämt.

2011-01-30 @ 15:23:57
URL: http://michaelanl.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0