Gårdagens shopping

Hade en heltrevlig dag med Emelie igår, blev verkligen hela dagen också. Åkte hemifrån vid halv 11 och kom hem igen efter 7. En massa trevlig shopping såklart, hela mitt presentkort på HM är puts väck. Men utöver HM blev det inte så mycket annan shopping. Och mest Wilde saker, han fick flera skålar, flera skedar, uggle-nappar och lite rolig mat som inte finns i Säffle. Bla fisk som inte jag har hittat på nån affär här.. :)


Gårdagens till mej, sötaste strumporna, en marinblå vanlig hoodtröja, randig top och så köpte jag mej även en bh.

Och här kommer skruttens: (liiite mer grejer om man säger så)




Detta var HM shoppingen, älskar dressen på sista bilden och kommer med all säkerhet att inhandla en i strl 80 också. :)


Bilbodyn från Lindex är ett byte, upptäckte på morgonen att stjärnbodyn från Lindex inte gick att knäppa i halsen. Hade bara haft den på han en gång så jag sa till om det och fick välja en ny. Det gröna setet är dagens fynd, tröja och byxor för 29:- på Maxi. Tyckte det var lite gulligt så fick följa med hem =)
Och med alla dessa nya kläderna är det nu färdigshoppat i storlek 74, nu behöver han minsann inga fler kläder. Eller jo möjligtvis pyjamaser nu när det blir kallare men tänkte köpa Kappahls som är 74-80 så kan han ha dom lite längre. Men förutom det är det köpstopp! :)


Kommentera
Postat av: Jessica

Ugglenappar? Mam's eller Esska?

2011-08-07 @ 11:39:37
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0