Fredag

Ja då var det fredag, jag känner mej lite rastlös och skulle vilja hitta på något men vad? Finns såklart tusen saker att göra här och då speciellt ute men tråkigt! Skrutten sover middag nu iallafall och så länge han gör det hittas det inte på mycket.

Hade tänkt och varit till NÄL och hälsat på mormor idag, hon fick åka dit igår. Jag har inte pratat med henne själv men mamma har gjort och hon har/hade en propp eller hur man nu säger? Hursomhelst är hon inte helt bra men jag är ändå inte jätte orolig. Känner att hon är på rätt ställe nu så men hade gärna åkt dit pch hälsat på henne. Men mamma har inte pratat med henne än och vet inte om och hur hon får ha besök eller om dom tillåter små barn osv. Heller inte om hon ska stanna eller är såpass bra att hon blir hemskickad så blev inget med det. Hoppas iallafall snart på uppdatering om läget.

Annars idag då? Varit och hämtat skruttens lindex paket och är verkligen super nöjd! Så jäkla snygg jacka/tröja och så befann sig även en grå kortärmad body och ett par turkosa byxor i paketet. Var 3 för 2 på allt när jag beställde så alla tre plaggen gick på 200:- Var också förbi mamma och dom på torget och fick med mej några läckra blommor till blomlådan på framsidan och ett gäng olika vita och grönväxter till min stora kruka på altanen. Får bli helgens projekt de, fixa blommorna.

Provade en ny morgon variant idag förresten och fick med det uppleva ett halleuja moment deluxe. Vi sov i lugn och ro till 20 i 7, förstå vilken lyx? Dom senaste morgnarna har han vaknat runt 4 och varit svår att få somna om och sen knappt sovit men idag somnade han om och sov som den prins han är ända till 20 i 7. <3

Nej nu ska jag hitta nåt att pilla på innan jag blir försoffad. :)


Vad ska ni mina läsare roa er med i helgen då?



Kommentera
Postat av: Denisa

Hoppas att din mormor är bra nu!



Det är så fint väder så vi ska nog hitta på saker utomhus iaf :) Kanske lite valborgsöl!

2011-04-30 @ 12:01:28
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0