Söndag

Planen om att åka till Pappa igår blev ändrad, istället bar det av ut till Ekenäs där vi mötte upp alla. Satt i solen och fikade på Coca cola och wienderbröd. Gött :) Och bäst av allt, mitt älsklings favorit marknads godis som jag inte har fått sen förra höst marknaden fanns där. Helgen var räddad! ;) Annars var det väl inte mycket att se dessvärre men gött och bara komma ut. Pappa ville vi skulle fortsätta och åka runt + följa med hem till han sen men med Wilma hemma så vi fick allt bege oss hemöver istället. Väl hemma sen tog vi det rätt lugnt, var ute och gick med Wilma, gjorde nachos och kollade slut på Prison break.


Idag är det återigen toppen väder vilket dessvärre betyder att gräsmattan måste göras klar, pust! Men men kanske är sista gången den måste klippas inför hösten? Hope so.. Eller hur brukar det vara med gräset? Ska man springa runt där ända in i november?
Annars vet jag inte vad dagen har att bjuda på men jag tror att jag ska baka bananmuffins, det var liksom nån matglad sak som kom hit och åt upp alla sist. Kan inte förstå detta..... Även sugen på äpplepaj med vaniljsås. Men får nog vara nöjd med en av sorterna. Om jag inte skulle göra sån där äppelgrej som mormor brukar göra, typ sockerkaksliknande med skivade äpplen,kanel och socker ovanpå? Ja ni hör, baka ska jag nog göra iallafall :)




Nästan hela svenska pappa-sidan av släkten samlad, bara farfar som saknas. Vi är inte många på denna sidan östersjön :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0