Helgen

Ja då var det helg igen, tycker det är mest helg hela tiden. Min helg kommer att bestå i jobb 7-16 imorn och det omtalade valet på söndag. Ikväll ska det bli myskväll, äta hamurgare och slappa bara. Är helt slut nu, puh redan efter 2 dagar? Har ont i höfterna så hälften hade varit nog och även i ryggslutet. Dock inte värre än att jag inte kan jobba även om jag känner mej som 80+. Undrar hur länge jag kommer/kan orka fortsätta jobba? Kanske får ta havandeskap ändå, får se hur det känns ju mer jag kommer in i det.
Tror helt klart att kvällarna är både enklast och bäst att jobba iallafall. Veckan som kommer är enbart fylld med 5 kvällar då det var de enda som fanns. Man tager vad dom haver! Samtidigt som jag som sagt tror att kvällarna är bäst så har man inget liv om man bara jobbar kvällar, men till veckan får det gå. Bra för Wilma också, slipper vi lämna bort henne något förutsatt att jag inte får jobba dagen på onsdagen som jag inte har nåt på än.

Förresten igår skrev jag ju att Jotex brukar vara sega med att skicka ut, hum tar tillbaka det! Fick mejl imorse om att paketet var på väg. Sjukt fort!! Dessutom med en till min fördel väldigt fin fin slutsumma på endast 544:- för grejer som skulle kostat nåt på över 800:- ungefär. Fast ska inte ropa hej än, kan ju stå fel i mejlet. Hursomhelst vilket som så ska jag ju ha grejerna även om jag ska betala det de skulle kosta, därför jag ens skicka efter. :)

Nej ska slumra på soffan tills det är dags att börja med mat.. Ha en fin fin fredag alla ni! 




Wilma är en cooling i huvtröja





 


Kommentera
Postat av: Gitsie

Nej men vilken tuff tjej. :)

Jotex brukar oftast vara sega, men ibland så överraskar de rejält. Hoppas att du blir nöjd med det du beställt.

2010-09-18 @ 10:36:50
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0