Facket och samhället

Idag har första dagen på utbildningen betats av, riktigt givande och bra föreläsare. Och förbannat god lunch på hotellet i form av stekt panerad rödspätta och kall sås, och jag som inte ens är nån fiskälskare men får allt erkänna att jag hoppas samma finns imorn. Mycket snack om politik och just facket idag, och även om våra egna funderingar kring arbetskläderna,årsarbetstid m.m. Även lite lockgrejer från kommunal har vi fått,tårtspade alá socialdemokraterna,röd regn poncho och kundvagns mynt. :)

Efter jag hade slutat var det raka vägen till Åmål och Wilma som gällde, det är så skönt att ha henne hemma igen. Blev lite mindre tomt så. Hon hade haft det toppen i Åmål, skogsturer,långpromenader och hundlek. Tack alla involverade för hjälpen :)


Är det förresten nån som har någon bra hemma kur mot halsbränna? Jag har så sjukligt mycket halsbränna hela tiden/dygnet runt. Får upp 2-3 ggr på natten och inta samarin/novalucol och det stör min nattsömn ännu mer än vad den redan är störd. Ibland bränner det såpass att jag måste ha dubbla doser. Och det är ingen hejd på hur det bränner det går verkligen inte att ignorera och min hals är  trasig och sönder. Det är jobbigt att äta och dricka vissa stunder och som ett exempel skulle jag äta korvgryta på jobbet i måndags och det gick åt nästan en 1l mjölk för att jag skulle få ner halva portionen. Medans smörgåsar och sånt äts utan problem så när som på att det känns i halsen när jag sväljer, fisken idag behövde 2 glas vatten och ett glas mjölk. Nån som har nån bra hemma kur mot detta? Har varit så här illa i drygt 1½ vecka nu...


Nej nu ska jag sätta på tv igen och mysa ner mej med Wilma och Prison break. Ska plita ihop ett inlägg till sen med nya veckogrejen och bilder, en dag för sent men tänkte jag bara skulle vara en dag för sen med också så hörs igen sen!



Kommentera
Postat av: Din..

Saknar dig älskling <3

2010-09-01 @ 23:51:19

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0