Blommor, djur och lite allt möjligt.

Idag var det ju dags för besöket hos BM, allt var bara fint med bebis. <3 Mina mått, vad det nu var som mättes? låg precis på kurvan. Blodtrycket bra. GLÖMDE att väga mej, illa!!! Men sen tyckte väl inte BM att det verkade vara allt för bra med mej själv så imorn har jag fått en tid till läkaren så får vi se vad som händer. Skulle även ha gjort ett besök uppe på lab men hade tydligen min dementa tvilling med mej idag också. SUCK! Men jag ska ju dit imorn så jag åker tidigare och tar vägen om lab då. Blir så trött på mej själv, är ju stundom helt jävla omöjlig. Undrar vad jag glömmer nästa gång? BM var förresten sen som vanligt, tur att jag hade trevligt sällskap av Linda i väntrummet.

Har även försökt att få tag i chefen idag ang. papprena om havandeskap. Var viktigt att få in dom så fort som möjligt så hoppas hon har tid med mej väldigt snart. Men först måste jag ju som sagt få tag i henne. Idag lyckades jag inte. Bättre lycka imorn!


Tog en tur om torget förut och hälsade på mamma. Med hem följde en hel hög Hibiskus blommor. Love it!! Två aprikos och två rosa. Dom aprikosa ska få ersätta den jag redan har i sovrummet och dom rosa har fått inta vardagsrums fönstret istället för dom utblommade orkideerna. Älskar hibiskus, utan tvekan vackraste blomman som finns. Sen har jag ju sån tur att jag får bra priser också :) Kom senare på att jag skulle ha haft två andra blommor i köksfönstret också så fick ringa och beställa hemkörning. Kommer väl om en stund här!


 Idag har Wilma och Sally fått lite skogsterapi, det var välbehövligt även om inte promenaden blev jättelång för det orkade jag inte. Sötaste djuren iallafall, hemma är dom inte vänner men på promenaden höll dom koll så att den andra hela tiden var med.

Har haft gubben som ska fixa micron här nu bara 4 dagar senare än utlovat och nu verkade det som micron ska fungera så nu beger jag mej till domus en sväng jag. Se om jag får paketet med mej idag.  
Ikväll är det Desperate också, åh så jag har längtat! Undrar vad för gott jag ska till det? Måste ju firas! ;) Får se vad domus har att bjuda på. :) Annars fanns det minnsann nachos kvar sen i söndags och det borde inte vara farligt att äta idag?

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0