Söndags funderingar...

Varför är bloggen mer intressant under veckorna än helgen?


Söndag var det idag, veckorna svischar förbi! Haft en lika urusel dag i måendet idag som alla tidigare dagar förutom alldeles precis nu och sen dryga 2 timmarna tillbaka. Tackar för det lilla men känner att det är på väg tillbaka. Kan kanske bero på att jag inte ätit något vidare idag men fikade för en stund sen. Och sen efter maten drar det säkert igång med alla kraft igen.


Haft fullt upp idag känns det som, jobb till 13. Väl hemma sen var huset fullt i folk, drygt en och en halv timme senare åkte vi med Ingela för att hjälpa till med pappas bil som stannat för henne i fredags. Eller ja, jag var väl mest bara med inte jag som stod för nån hjälp. Hursomhelst efter en omgång tjutande billlarm och diverse uppstoppande av trafiken så kom vi iväg och nu står pappas lilla älskling här på gården istället för att stå ensam vid Harrys. Händig man jag har, han kan han! :) Efter detta tog jag en tur till Ica för att inhandla gott till ikväll och lite annat. Då bestämdes även en fika på Mcd med Therese så hämtade upp henne och det blev paj&milkshake&tjöt. Trevligt :)

Nu hemma, nyduschad och inväntar maten på både gott och ont. Undrar vad som kan tänkas serveras idag? Efter ingen riktig mat på hela dagen skulle jag ärligt kunna äta enbart makaroner och tycka att det var asgott så lär bli gourmet delikatess detta vad det än blir! ;) Senare blir det Ensam mamma söker och sen Beck. Imorn jobb igen, sista dagen innan ledigt väntar. Ska bli så sjukt sköööööönt! Men innan det känns morgon dagen som ett monster, hoppas dagen blir snäll emot mej och snälla alla håll tummarna för att min papper kommer imorn och gör mej till en snäppet lyckligare människa. Iallfall en smula mer hoppfull människa!





Måste ju visa upp mina fina blommor också :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0