Söndag

Har precis avnjutit en tjockis frukost, toast med massa smältost :) Njuter av att vara ledig och idag ska jag inte gå utanför hemmets gränser. Jo med hunden såklart, men dagen ska ägnas åt hemma. Hallen, bygga byrå, trädgården. Imorn är jag fortfarande ledig men sen drar jobb veckan igång, har faktiskt fått hela veckan uppbokad redan med bra tider för omväxlings skull. Halleluja, känns riktigt bra vill jag lova till skillnad från dom andra veckorna. Börjar jobb veckan i K/G på tisdag.

Igår var vi ju som sagt i Karlstad, Ikea fick sej ett besök och vi fick oss byrån,madrass,värmeljus,doftljus och en tallrik. Tallriken var en sån som hör ihop med dom vi redan har men en hade gått i sönder. Efter ikea blev det biltema och sen Ica för mathandling. Detta var en alldeles tillräcklig dag för mej sen var det ont och jobbigt. Idag är jag stel som en pensionär. Helt otroligt! Tur att jag bara behöver till Ikea 1 gång till innan, och Ica max 2 gånger till. puh!

Igår invigde jag dom nya "knästrumporna" Vilken grej, jo okej det faktiskt hjälpte benen och det gjorde inte alls lika ont som annars och jag var pigg i benen hela tiden. Men först och främst, nu förstår jag verkligen varför folk behöver hjälp med att få på dom för jag fick knappt på mej dom själv även fast det gick till slut :) Sen så var det VARMT, tror det var ett inbyggt element? Jag var så över varm så jag gick i Tshirt hela turen, både ute och inne. Nej det fanns både för och nack delar, vet inte om fördelarna väger upp nackdelarna? Men dom var så förbannat dyra så får väl använda dom igen.

Förresten nu börjar det verkligen synas att jag har lagt på mej, tycker mina fingrar har blivit tjockare!! Jag har alltid haft smala fingrar men nu syns det att dom fått sej ett gram extra. Samma med ansiktet tycker jag? Har en liten dubbelhaka. Men det är "lagliga" kilon. Får bli en tjockis om jag vill just nu, bara jag inte fortsätter vara det sen ;)

Lite skillnad tycker jag, blir mer markant utan sjalen..


Nej nu ska jag sätta på lite vatten och fixa till en fin fin cappuchino med extra socker, sött skare va!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0