Onsdag

Jag är trött och grini, fräser på hunden och skäller på Katten. Jag vet inte om det är jag eller dom egentligen? Kan vara så att Kurre&Wilma har en pakt "reta upp sandra".

Dagen idag då? BM besök kl 11, allt såg bra ut med liten. Hon vidarebefordrade också allt kring medicinen och halsbränna till läkaren, finns inget mer att göra nu ringde hon senare och berättade. Drogs även paralleller mellan detta och stress/för lite vila och att antagligen även illamåendet beror på detta. Jo man tackar! För nu känner jag mej inte ännu mer stressad över allt? :S

Efter det besöket åkte jag inom Ica och köpte lite smått&gott och vidare mot Jessica där vi blev sittandes och gotta oss i soffan som dom två tjockisar vi är! Var där en 2 nästan 3 timmar tror jag? Det var trevligt som vanligt :)

Sen var det dags att handla och hämta paket från La redoute, lång kö till paket hämtningen så bestämde mej för att handla först och hämta paket efter men då var det ännu värre enligt mej och jag hade ingen ro att vänta så hämtar det nån annan dag! Skulle tanka sen och höll väl på att få ett anfall när inte mitt kort accepterades-Oläsligt kort. Men som tur är funka det på Shell så jag kunde få rulla hemöver med tankad bil.

Förresten måste jag ju tillägga med dom magiska orden som jag skrivit ett antal gånger det senaste. Inget papper idag HELLER! Men svar på mejl dagen i ära, och mina papper befinner sej på personalkontoret. Hoppas verkligen dom kommer i tid så FK får dom innan dom ska behandla min ansökan. BM ansåg att det inte var okej att det behandlades så där och att på det inte få tag i sin chef. Tyckte jag skulle gå över chefen och ifrågasätta, men tror inte jag orkar med nån strid så länge jag får in mina papper i tid annars ska jag stri och ställa till med väsen.

Har lite små panik över att detta var min lediga dag att den så snart är slut, imorn är det dags igen men jag känner mej precis lika trött och sliten som när jag jobbat en hel dag. Ska invänta Greys nu och till det ska jag mysa i min ensamhet med varm nyponsoppa&vanilj glass. Bara hjärtat som saknas. <3



Wilma som tittade på Lite sällskap i måndags, hon har för härlig stil!


Kommentera
Postat av: Denisa

Jag har nog aldrig kört med Everclean men sett att det finns i affärerna. Borde kanske testa då! (Är de dyrt?) Vi brukar köra med sånadär kristallkulor, men storpacken vi köper finns inte i närheten av där vi bor så vi har börjat slöa med att köpa random sand från Ica minilivs...

2010-10-20 @ 20:02:26
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: weronica

Åååå va fin å stor hon blivit!

2010-10-20 @ 22:19:00
URL: http://misswero.blogg.se/
Postat av: Denisa

Ja det var en del pengar. Måste vara därför jag aldrig köpte det då hehe. Men då vet jag iallfall att den kan vara värd pengarna, tack för tipset!

2010-10-21 @ 12:47:33
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja jag vet, ursöta! Finns dock inte till större än 35 eller nåt har jag för mig, men du kan la böja på tårna va?! ha ha

Vi får se om Nova får sina också, de kommer säkert att vara slut när det väl är säsong :(

2010-10-21 @ 19:39:55
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: lovisa

har du haft en bra dag?:)

2010-10-21 @ 20:09:46
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0