Ny vecka, nya tag

Helt underbart med sovmorgon, sov ända till 10 och det var ytterst välbehövligt! Sovit nästan hela natten dessutom, bara varit vaken en gång. Dom två senaste nätterna har jag fått sova hela natten så hoppas detta med att jag fick upp en gång inatt inte betyder att det ska börja om. Känns iallafall helt underbart av dessa 2 hel sömns nätter jag har haft. Vilken skillnad på energi och ork!

Börjar ju jobba klockan 18 idag, fram tills dess vet jag inte vad jag ska roa mej med. Men lutar åt att det som vanligt inte blir nånting. Skogspromenad med Wilma ska jag ta iallafall och sen får jag väl jaga lite av hennes hår. Hon är inte en stor hund än men gudarna ska veta att hon har gott om hår att fälla. Pust! Har iallafall fått borsta henne idag, även om borsten var ganska otäck. Klo tången däremot är livsfarlig!! Har testat trött Wilma, Wilma i soffan, Wilma i bädden, säga till på skarpen, vara pedagogisk,muta ja jag har testat allt utom att hon blir fast hållen eller får lugnande ungefär. Helt jävla omöjlig är hon. Det har gått jättebra att klippa hittils men sist trilskades hon och vi fick hjälpas åt det sista. Nu denna gången springer hon i panik när tången kommer fram. Drygt och hoppas hon ger sej snart. Kan verkligen inte hitta nån anledning till det heller då det ju absolut inte gör ont eller nånting sånt. Och jag har varit så försiktig när jag har klippt så inte så att jag orsakat nåt trauma för henne heller. SUCK!

Igår bestämde jag mej för att slå till på 2 Dvd-boxar, hade väl helst velat ha 10 eller så men nöjde mej med 2. CSI-Las vegas&Criminal minds. CSI hängde mest med för att den var billig och dom är bra, Criminal minds för att jag verkligen ville ha den! Gillar min samling med Dvd boxar :)


Nej nu ska jag gå ut och kolla om posten kan tänkas ha varit här, måndag är alltid extra kul för då kommer all reklam! :)

Ha en bra dag alla!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0