Måndag igen

Nyss dammsugit golvena nere, yeaj! Vilken grej, man får vara glad för det lilla liksom. Annars så står jobbar kväll på schemat, min 13e dag idag och idag är det inte med lagen på min sida jag går till jobbet. Undrar vad eventuella följder skulle kunna bli?
Imorn gör jag min 14e dag och denna ska köras i Kila/gillberga. Onsdag har jag i förväg sagt att jag ska vara ledig, har tid hos BM plus att efter 14 dagar borde det vara okej med en ledig dag va? Dock är det inte med gott samvete och lugn jag ska vara ledig, jag är orolig för hur resten av veckan ska se ut. Senaste påringningen var dessa två turer det enda som fanns, första var det endast 4 timmars turen ikväll och sen lite senare fick jag turen i K/G.
Förresten slår jag personligt rekord, i antalet arbetade dagar. Tidigare har jag som mest bara jobbat 12 dagar, och då med resultatet förbannat mycket mera timmar och ett sjungande glatt lönekuvert men nu görs det under stress och press och får det knappt att gå ihop trots att varje dag vigs åt jobbet. Fast det säger sej självt, att inga 3 och 4 timmars pass gör någon heltid i slutändan, inte utan att behöva jobba dubbelt så många dagar iallafall.  


Förövrigt  mår jag inget bra alls, mår konstant illa. Halsbränna&sura uppstötningar 24h och jag äter så mycket novalucol att magen snart kommer att gå sönder. Inatt och natten innan det hade jag nära döden upplevelser, fy fan!!! Vaknar av att hela halsen är vätskefylld och får ingen luft överhuvudtaget, flyger upp hostar och kippar efter andan i panik samtidigt som hjärtat slår i 300km.Har ju haft liknande under hela tiden men inte på detta viset, inte så illa.  Det blir verkligen bara värre och värre, jag äter tabletterna som läkaren föreskrivit, till det Novalucol som han sa, låter bli samarinen också som han sa. Har kuddar under madrassen så jag inte ligger helt plant. Ligger på sidan. Vad mer ska jag göra? Finns en sak till jag inte provat så ska bege mej till apoteket sen igen men har mycket litet hopp om att det skulle fungera.  :(
Jag undrar om man verkligen kan kvävas eller om man har såpass bra reflexer att man vaknar? Inatt var jag livrädd, och det var himla skönt att älsklingen var hemma och bara låg och höll om mej&klappa på mej. Värre natten innan när jag var ensam när det blev så.

Inga papper idag heller förresten, som visserligen förväntat och jag har ringt och ringt men det är ingen som svarar. Inte lite töligt! Är faktiskt orolig för att jag inte ska få papprena i tid.. Ska snart ringa igen annars får det bli att slänga iväg ett mejl. Bäst att dubbelkolla så jag fått min semster jag vill ha också, men det borde inte vara något problem? 

Nej nu ska jag ta och skura köksgolvet,hitta nånting att äta och sen göra mej  iordning lite för en tur till apoteket och pekås.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0