Inte blev det bättre

Nyss hemkommen ifrån chefen,mitt papper ifyllt sånär som på att jag ska sätta mej och skriva om en arbetsdag. Pappret hon skulle ha och fylla i är lämnat och jag skulle få det i nästa vecka för att skicka in.

Pratade med henne om eventuell möjlighet att gå ner i % fram tills Hp, men det får jag inte. Enda möjligheten är att isf på ett from 1 november sänka min tjänst på ett år och det vill jag ju inte för allt i världen. Då kan det dessutom hända att min föräldrapenning skulle komma att baseras på den % och det går ju heller verkligen inte ihop. Så där fanns det inget att hämta.
Pratade om att det inte går ihop med timmarna och lösningen på det hade hon iallafall och det är att jag ska börja jobba på fler ställen nu. Kommentarer känns överflödiga....

Och det sista som jag känner mej mest översegiven över är detta med +&- timmarna. Om det var nån som orkade läsa igår så har jag ju gått 30 back på 3 veckor. Har ynka 30 kvar att ta på. Nu är det ju så att innan jag går på ledighet kommer dessa regleras och har jag minsta timme minus så kommer det att bli verklighet att jag får betala tillbaka.Vanligtvis kan man ligga på upp till 40- men inte när man ska vara borta från jobbet under en längre period då ska man regelras till noll. 
Så från och med nu är det hej då mitt liv, hej jobbet som gäller. Fram tills det att jag ska gå på ledighet kommer jag inte att planera en sak utan alla dagar ska finnas fria för ev jobb. Jag får ta vart enda litet 3-4 timmars pass dom bjuder och varenda delad tur alá 7 timmar på en hel jävla dag.
 Kan inte riskera att få en "räkning" på timmar som inte funnits för mej och sen behöva betala tillbaka med pengar jag och bebis behöver när vi ska vara hemma.
Inte för att jag har sagt nej till jobb för att bara vara heller utan det har ju vart för saker har varit planerade men som sagt är det slut med det nu och jag ska inte planera en sak till eller ens tänka tanken på att vara/behöva vara ledig en dag....

Idag står det en kort jobb kväll på schemat, och dagen är fri. Borde försöka att tvätta lite och kanske städa litegrann. Tråkigt men med håriga djur så behövs det. Men innan det överväger jag att gå upp och krypa ner i sängen hos min älskling en stund. Skulle inte skada med en timme sömn till. Hoppas på att det ska hålla sej från att regna också, då blir det en skogstur med Wilma. Fast vi har ju regnkläder bägge två och jag äger stövlar så egentligen kvittar det ju huruvida vädret är. Hursomhelst så ska hon få sej en skogstur iallafall.


Sötisen hittade ett nytt sätt att sova i soffan på, använda husses ben som "korg". Dock så det lite trångt ut..


Kommentera
Postat av: Annika

Vad jobbar du med? Hemvård/ålderdomshem gissar jag på.. Jag är i vecka 34 på söndag och jobbar som personlig assistent, Blev sjukskriven vecka 28 eller om det var 29 med anledning av bl.a ryggvärk, veckohandling vilket innebär tunga lyft och oregelbundna sammandragningar.. Fick sjukintyg för två veckor tror jag och kunde sen gå på havandeskapspenning med anledning till en psykotisk, aggresiv brukare med dubbeldiagnoser.. Men se till att hitta en bra läkare, be din bm ordna en tid till någon läkare från förlossningen och sjukskriv dig.. Väntar mitt fjärde barn och är ganska glad att jag ändå har möjlighet att kunna gå hemma dom sista två månaderna och få tid till att vila m.m

2010-10-07 @ 09:08:04

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0