Fredag

Men vad spelar det för roll? Känns som det kvittar huruvida det är helg eller vecka för är ändå samma för mej. Idag ska jag jobba kortkväll igen, innan dess försöka hitta nån slags motivation och ork till att greja här hemma. Det blir liksom satt åt sidan hela tiden tillförmån för ingenting? Orkeslös helt enkelt, men jag looooovar idag ska jag! Åka och handla lite sen med, det ska väl hinnas med. Hämta paket som jag har glömt och hämta ska jag göra också, goseskor ifrån HM som jag beställde för hundra år sen men som varit restade.

Blir förtvivlad på hunden, satans byracka! Jag/vi får absolut inte på några villkor klippa hennes klor och det börjar liksom bli akutläge snart. Men så fort hon ens ser klotången så drar hon, vi försökte igår när vi var bägge två. Lugnt och metodiskt,muta och lockade mej nej inte på några villkor. Vad ska vi göra? Vetrinären? Har ju hört om hundar som aldrig tillåtit kloklippning och som då har fått göra det hos vetrinär. Antar att det rör sej om ganska mycket pengar då också? Alternativt något lugnande? Tvång känns uteslutet för tvingar vi henne kommer vi definitivt aldrig mer att få klippa dom.
Sen borsten, hon tycker ju om att bli klappad men borsten är pest? Visst att man kan jaga henne och hålla henne för att borsta det har jag gjort också för det kan liksom inte bli några men av hårborsten. Men skulle vara fan så mycket enklare om hon bara stog still. Hoppas denna spökålder ger med sej, många valpfasoner på henne just nu och kan bli ganska frustrerad men det kommer ju att växa bort som tur är! På andra plan är hon hur duktig som helst, helt rumsren och klarar sej utan problem ensam hemma i 4 timmar nu. Sen har jag alltid varit väldigt förundrad över hur fint hon bär sej åt med maten, ingen glufsande och slafsande på henne inte men nu däremot tror jag hon bantar? Inte ätit upp kvällsmaten än. Bra där, men så länge det finns mat kommer hon inte att svälta ihjäl så det får stå. Okej det blev en fason till på henne det, haha snålt med beröm idag! Men hon är ganska charmig när hon sover.
                                                            


Nu blev jag irriterad igen, precis varit ute och hämtat in posten samtidigt som jag var ute med Wilma. Inte fått tillbaka mitt papper idag heller med däremot ett brev ifrån försäkringskassan där dom efterlyser det pappret och om det inte kommer inte kommer in kommer min ansökan att behandlas utifrån det jag skickat in och det kan då hända att ansökan avslås. Så skulle ju vara alldeles förträffligt om jag kunde få mitt papper snarast!!! Tänk denna pappers byråkratin? Papper måste vara det långsammaste som finns för när det kommer till papper krånglar det alltid. Ja ja blir till att ringa och efterlysa det, jobbigt vill inte behöva vara jobbig&tjatig men måste ju.

Nej ryck upp mej, ska ta och ringa och sen sätta fart och greja. Mormor skulle komma hit och plocka lite äpplen med och jag ska passa på att plocka lite jag med som jag kan ta med till jobbet. Asgoda äpplen är det iallafall och den som vill är välkommen att komma och plocka! :)



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0