Fortsättningen...

Mötet gick ja som förväntat kanske? Sökte ledig ändra fram till 8 augusti nu och det kändes topp,en riktig lättnad!

Disskuterade mycket kring detta med arbetstiderna osv. Verkade lite vara en nyhet att man faktiskt ställs inför att inte ha något annat val än att jobba mer än tillåtet, att man bryter mot lagen om dygnsvila och om veckovila. Att man många gånger måste jobba alla dagar i veckan pga av dom korta arbetspassen, påpekade tex att jag har jobbat 6 helger på raken för av att jag inte haft något tillgodo pga av alla korta småpasss varje dag men det verkade inte vara något speciellt? Nej för som fast anställd ska man jobba varje helg eller? Hon berättade också att i dom andra grupperna är det inga problem att få ihop en heltid för passen är långa som dom bör vara så har jag hamnat på fel ställe kanske? Puh nej jag är glad att jag slutar snart för verkar inte som det kan bli bättre. Dock var mötet bra ändå, för även om det inte finns något att göra kommunicerade vi bra.
Dock blev jag väldigt förvånad av en sak hon sa, eller förvånad nej jag blev ledsen. I somras var det rörigt kring att vara kvar på boendet och allt det där vilket jag fick veta att hon inte godkänt, nu får jag veta att hon inte var tillfrågad. Och om hon hade blivit tillfrågad hade det varit helt okej och jag hade fått vara även där. Kände mej helt tom när hon sa det, allting hade kunnat vara så förbannat mycket lättare. Inget illa om arbetsplatsen jag har nu så sett, jag jobbar med flera helt underbara människor som gör det värt att gå dit varje dag trots att jag egentligen vill vara nån annanstans men jag kunde också ha fått vara på det ställe där jag verkligen stortrivdes och inte ville lämna. Jag kunde ha varit på båda ställen och haft en ganska normal tillvaro med nån dag i veckan ledigt och en någorlunda strukturerad tillvaro något som totalt saknas när man är helt BE anställd annars.
 Det jag inte har kunnat släppa gällande det är iallafall varför? Kommunikations problem? Lathet? Enkelt? Eller var det personligt? :(

Nej nu ska jag försöka släppa allt detta och se framåt! Hoppas på att jag tills det är dags att börja jobba igen har fått en egen tjänst nånstans och med det få den strukturade tillvaron jag vill ha som fast anställd. Och om inte så blir det att plugga och bli nånting annat!! Och så hoppas vi verkligen på att jag får HP och med det har jag cirka 14 dagar kvar att jobba..

Åh känner mej verkligen som en gnällspik, ursäkta! Men tyvärr är jag inte vidare nöjd med tillvaron just nu, jag är stressad,grini, jag känner mej otillräcklig på många sätt och det är inte så jag vill vara eller vill ha det och tyvärr kommer mycket av det för att jag överhuvudtaget inte kan planera något, ta mej tid osv. Jag är trött på att alltid vara tillgänglig, hur fan orkar folk som har det såhär hela tiden? Hur orkar man aldrig veta?


Efter mötet åkte jag och mötte upp Sandra, vi fikade och kollade i affärer. Jag letar efter inspiration till att lyckas hitta kläder som gör mej fin. Men känns stundom helt jävla omöjligt? Jeans och topp är enkelt och funkar fin fint, men inte som när det blir dags att gå på bröllop, då vill jag vara fin! Fortsätter jakten i karlstad imorn och hoppas på lyckan där :) Efter stads turen åkte Sandra och hämtade Casper och kom efter hem till mej, jag krattade löv och plockade ner buskarna vid infarten medans hundarna busade av sej. Sen blev det en hemma fika innan det var dags för henne att åka. Jag plockade undan efter röjandet ute och sen tog jag ett ryck inne och plockade undan i köket plus tog golven en snabbis. Sen kom pappa och Ingela förbi. Sen var det lugnt ett tag, älsklingen var hemma och lagade mat och vi käkade innan han drog iväg för att tatuera sej igen. Och i detta nu sitter jag och funderar på att åka till nån affär, köpa godis att mysa på till desperate :) Mår illa nu igen också men godis botar nog bestämt, bara det inte är surt eller choklad för det ger värre bränna det.

Hoppas min lur kommer snart också, räkningen kom idag så rent logiskt borde telefonen var påväg också?


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0