En fråga till er som vet

Måste man ha en åkpåse till vagnen när det är vinter, eller räcker det med en sån där ullgrej att ligga på och ett täcke/filt över sej? Kan vara bra att veta så jag vet om vi ska införskaffa det också :) Never ending story detta med saker som kan behövas... 

Eller ?


Kommentera
Postat av: Sandra

Jag har alltid åkpåse men jag tror man känner efter bäst själv. En del barn är jättevarma av naturen och svettas bara när de har åkpåse...min systerson tex. Jag rekomenderar att köpa åkpåse eftersom du aldrig får täcke lika tätt runt bebisen :)

2010-10-12 @ 09:30:02
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Blomman

Inte för att jag vet nått om barn, men jag kan tänka mig att åkpåse är bättre. Med täcke blir de ju öppet o kan blåsa in ?

Jag skulle nog ha satsat på åkpåse :P

2010-10-12 @ 10:51:50
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi köpte en fäll som vi skulle ha i vagnen när det blev kallt. Problemet var att det blev så trångt för Nova när hon låg i liggdelen tillsammans med fällen. Man fick nästan trycka ner henne. Med en åkpåse slipper du ytterkläder och filtar + att de flesta åkpåsar är gjorda så du kan ha den även i bilbarnstolen. Sen är ju faktiskt en åkpåse mycket mer tät, men fällen är bra att ha sen när du tagit bort liggdelen :) Ska också införskaffa mig en åkpåse denna gången :)

2010-10-12 @ 11:32:46
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0