Det blir en del

Nyss hemkommen från hundpromenad, har gått en svängom i skogen och stackars Wilma fick en skräckupplevelse. Mötte på en stor ruggig schäfer som var bunden utanför ett hus. Den var som sagt stor, såg arg ut och lät arg och jag förstår att Wilma var rädd, skulle jag också har varit av att möta en dubbelt så stor varelse som skäller på mej.

Tidigare idag har vi varit på dop i för Nelly i Grums. Det var trevligt, mysigt med dop och jag längtar verkligen tills vi får ha ett eget!!! Tyvärr glömde jag kameran hemma...

Annars då dom senaste dagarna? Hoppat hit och dit och jobbat, varit på kalas och ja inte så mycket mer kanske?

Blivit tjock också får jag väl tillägga, nästan skrattretande. Skulle ta på mej mamma byxorna jag köpte av Marie i torsdags, dom var för SMÅ. Dom passade när jag köpte dom i augusti men har inte använt dom förrens nu när jag tydligen inte kunde använda dom. Samma sak uppenbarligen med alla stövlar. Antingen för små över fötterna/anklarna eller för tajta i vaderna. Men det är väl inte så noga egentligen, men hade velat ha finare stövlar på mej idag och inte tygskor. Men byxorna stör mej, jag köper inte mamma byxor för att inte kunna använda dom..Jaja Tradera blir det för dom, gör ändå ingen nytta hos mej..

Firat älsklingen på hans födelsedag idag, eller ja fira? Paketöppnande till frukost iallafall och nu firar han med fylla i forden. Blev en hel massa paket från mej, tycker jag är kul för paket är kul och särskilt många paket! :)


Av mej fick han saker till barrummet,glas,tavlor och en flaska Galliano. Underkläder,presentkort på biltema och ett par converse.
Syster min var här igår och gratulerade med en frän spritflaska och mormor kom med en blomma. :)


Imorn väntar jobb för min del, en kort dag tur 7-11,30. Hoppas verkligen nästa vecka blir bättre än dom två som varit. Förra veckan gick jag back 8,5h och denna veckan blir det 12h. Inte hållbart om det ska vara så här hela hösten och känner mej så stressad över det, imorse låg jag verkligen och hoppades på att bli sjuk, få en förkylning som hänger i några dagar. För om jag är sjuk kan jag inte gå back eller hur? Hemskt men helt ärligt var det min tanke :( Har ännu inte en enda timme inbokat i veckan som kommer och jag behöver 40 timmar. Hoppas jag får höra något imorn.

Denna veckan kan jag jobba allt utom tisdag förmiddag för då väntar BM besök, visserligen kan jag få ledigt den timmen men att sitta med en lapscare lista och vänta på mitt besök hos BM känns inte okej. Kan ju bli fel i planeringen eller det blir försenat där så nej jag vill inte ha nån tid att passa. Undrar hur det går för oss där? Just nu mår jag inget vidare, sömnstörningarna för halsbränna, trött i själen,trött i kroppen och ont i höfter,ryggslut,rumpa och till och från rejält ont i magen. Jag blir helt slut i kroppen på jättekort stund nu.
Undrar om hon har något mirakel medel till mej? Inte så troligt men kanske finns några smarta tips. Om jag bara fick sova ordentligt på nätterna skulle allt vara så mycket lättare känns det som. Skulle fortfarande ha ont men den smärtan är ändå hanterbar och jag skulle vara på så mycket bättre humör med ordentlig sömn.

Okej nu kom jag in i gnällinga igen, som vanligt!!! Men nu går vi vidare, jag ska grejsa runt lite på datorn nu och sen får man se om det finns något värt att kolla på tven. Har köplust med vill ha nån ny DVD box att kolla på, säsong 2 på criminal minds funderar jag på. Om den finns till nåt bra pris..
Längtar tills imorn kväll, då ska det bli helg mys som vi inte hunnit med än. Ska hyra film och göra nachos. <3

Idag är det förresten 100 dagar kvar tills BF, inget är mer efterlängtat än det och faktiskt känns inte hundra dagar så mycket. <3

Avslutar med 2 till bilder från dagen som varit


Hjärtat och Tina fick det bli!


Just det, kommer ni ihåg Goodiebag som jag tipsa om för ett tag sen? Detta fick jag igår:


Var rena lilla julafton igår för dessutom fick jag 150:- i presentkort från http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864
Gratis är bra :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0