Dagen idag

Idag blev ingenting som det var tänkt, när klockan var 5 i 7 ringde dom och väckte mej från jobbet med en 7-16 tur. Självklart tog jag den eftersom jag verkligen behöver varenda timme jag kan få. Men dagen fick ju sin start, hann inte med nån ordentlig frukost utan slängde bara i mej en yougurt när jag kom till jobbet och detta resulterade i ett härligt illamående som har hängt i i princip hela dagen. Men slog nog bannemej ett halvt hastighets rekord, ungefär 15 minuter senare var jag på jobbet och hade hunnit rasta Wilma en snabbis också. Yeaj! Är det en merit?

Efter jobbet gjorde jag stan en sväng, hade min dementa tvilling med mej som uträttade ärendena så ett under att jag ens fick nåt med mej hem.

1.Jag skulle köpa rost bröd för att göra varma smörgåsar, glömde det.
2.Skulle posta kort till kusin som fyller år, köpte,skrev,la i present och åkte iväg trots att jag parkerat brevid lådan.
3.Skulle hämta jotex paket, la på med mamma i telefon eftersom jag skulle göra det och går ut ifrån domus?

Men det löste sej genom att åka till en annan postlåda, köpa brödet på pekås och bestämma sej för att skita i paketet. :)
Råkade visst skämma bort mej själv med lite underkläder på Kappahl också, sånt som händer ibland och jag kände mej en smula mer rogiven i kroppen.

Nu sitter jag och dör i soffan, ont i muskeln/nerven där bak i baken. Jämt så jag tror jag går åt ibland, dök upp igår och försvann visst inte och på det håller väl hela min nedre del av kroppen på att värka sönder känns det som. Ska se vad BM kan tänkas säga om detta imorn. Hoppas på dunder kur mot detta med. Annars ser jag fram emot morgon dagen, få lyssna på bebis hjärta igen. Och vad man nu gör mer? Vill bara få veta att allt är bra och så är jag lite nyfiken på hur tjock jag kan tänkas ha blivit. Jag gissar på kanske 10kg? Vad tror ni som känner mej?

Nu ska jag fixa mej mina varma smörgåsar och ladda för en ensam kväll framför tven, eftermiddags vecka för älsklingen och jag tycker att det är skit tråkigt!





Ni glömmer väl inte kanelbullens dag idag? Jag har inhandlat stora kanelbullar men inte ätit dom än, men åt kanske 1 eller 3 små på jobbet tidigare.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0