Brownie?

Buhuu mitt lysröda hår är borta, gone och ersatt. Med nån brun/röd färg??? Intensiv röd blev till brun/röd? Sandra blev röd, inte som sist men röd medans jag när mitt hår hade torkat visade sej vara mer brun? Kollade och spanade på internetet och tydligen finns en rödare nyans som inte jag såg vare sej på Ica maxi där jag köpte, eller på affection&domus men kan ha varit den vi hade sist kanske? Jävligt tråkigt men bara att gilla läget och stå ut, kunde ha varit värre även om inte jag direkt egentligen ville vara brun. Och förresten, att det finns en rödare är inte förklaringen på varför jag är brun.. :S

Jaja imorn tar jag mitt bruna hår och går och klipper mej, ingen ide att grina för nu är det som det är. Och efter ett par tvättar kör jag intesivt med inpackningen så ska jag nog bli mer röd än brun istället för tvärt om.

Hämtade ut nya telefonen förut också, tummen upp! Trots sitt låga pris känns den inte ett dugg billig, fint utseende,okej meny, okej att skriva sms/ringa på osv. Den får bra poäng, vi kan nog bli vänner även om det är en hel del kvar att lära sej :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0