YES!

Idag kom papprena från FK och jag har blivit beviljad full HP. Helt underbart, jag har varit as orolig för att få avslag. Men nu lalala lalala, 12 dagar kvar tills jag blir helt ledig. :) Med beslutet följde ett papper som jag ska fylla i ang årsinkomst och så stog det även årsarbetstid och en massa mer och jag tyckte det var grekiska så skulle ringa och fråga föräkringskassan hur man ska bära sej åt. Jo men lycka till sa jag då, eller min telefon sa för hittar minsann ingenstans där jag får fram siffrorna medans jag har samtalet igång. Suck! Men ska göra ett nytt försök och leta igen för borde väl finnas? Förövrigt har jag blivit ovän med min lur, förstår varför min syster tröttnade på sin sån. Totalt urkass mottagning hela i Kila/gillberga, något jag aldrig lidit av tidigare. Och det beror på telefon det vet jag. Och sen så går det verkligen inte att ha svenska inställt som sms språk så måste ställa in det varje gång jag ska skriva ett sms? Töligt värre! Nej se till att få iväg min telefon till expert och lösa in den så snart som möjligt gäller nu. Hoppas verkligen jag får nån annan för vill inte ha den jag hade heller.. Velig, nej men tycker ni det? ;)

Nu funderar jag på att sätta mej och scrappa en stund, fick mina söta "piece of cake" papper idag och dom är minsann helt oemotsåndliga. För övrigt är det kvällsvecka och jag ogillar! Inte kul att sitta ensam hemma varenda kväll, dessutom jobbar vi om varandra så syns först på fredag eftermiddag. Bra dä när vi bor i samma hus, men jag sover när han slutar och han sover när jag går upp. Helgen jobbar jag medans han är ledig. Men om mindre än två veckor så är jag ju hemma på heltid så antar att jag överlever denna veckan? :) Desperate ikväll förresten, äntligen igen! Och tisdag igen vilket betyder ny vecka så slänger in ett inlägg till senare med ny vecka grejer.



 



Kommentera
Postat av: mli

Vad skönt att du fick allt klart med "ledigheten" :) Skönt att slippa oroa sig för det:)



Ja det ska bli jätte spännande:) Ser fram emot det,, fast lite nervöst är det också:)

Men det ska nog gå bra och allt är säkert som det ska vara;)

2010-11-02 @ 18:30:14
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Denisa

Jag är jättenöjd med sanden än så länge :) Magua var och bajsade nyss så hoppade han upp i soffan på mig efteråt och det luktade som han hade varit och tvättat händerna. Och sen kom det ingen bajslukt efteråt heller haha. Skitbra om det håller i sig så!



Och skönt att du äntligen fått besked om bebisledighet!

2010-11-02 @ 18:58:47
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Vad skönt att du blev beviljad, grattis. :)

Samsungs telefoner är värdelösa när det kommer till mottagning, vi har ju det på larmtelefonerna och det funkar inte alls.

2010-11-02 @ 22:00:38
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: wero

Å va gött för dig.. när du blir ledig kan vi dricka kaffe och fika..:)

2010-11-02 @ 22:51:05
URL: http://misswero.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0