Tisdag

Igår hade jag en riktig husmors-dag, det städades, fixades och bakades för fullt! Jag lyckades med bedriften att baka en mjuk skit äcklig pepparkaka. Ja den var inte god, stabbig och torr. Gjorde på samma smet bananmuffins som var fluffiga, saftiga och lika goda som alltid. Hur gick det till? Hädanefter bakar jag endast banan muffins alt banankaka. Griljerade även skinkan vi köpte sist vi storhandla, tyckte det var på tiden. Och ja skinkan vart hur god som helst men griljeringen, haha vilket skämt. Inte heller det lyckades jag med alltså.

Började fixa med julgardiner igår, först ut barrummet. Där hade jag tänkt mej dom där röda billiga från jotex, blev upplyst om redan när jag köpt dom att det var inga bra gardiner men att det skulle vara så illa som det var trodde jag inte. Det slutade med ett par nya svarta paneler med knastomtar från Netto och det blev minsann jätte snyggt! Idag tänkte jag ta sovrummet, redan strukit men inte hängt upp än.

Möblerade även om lite igår, den svarta expedithyllan vi har med 8 fack hamnade också nere i tv-rummet och jukeboxen fick åka in i barrummet. Skönt med en hylla till, saknar bara några korgar att ha i den och stoppa undan all skit som inte gör sej bra öppet.

Vad mer? Inga tapeter igår, hanns aldrig med för plockades med så mycket annat. Så idag  blir nog det istället :)

Har förövrigt haft en hemsk natt, varje gång jag har tänkt "men nu kan det inte bli värre" har det kommit en natt som har varit värre. Men helt ärligt, nu kan det fan inte bli värre. Började med tabletterna igår igen btw, men tar väl precis som sist upp emot 2 veckor innan dom verkligen gör sitt jobb. Kan tillägga att jag längtar, det är inte ett dugg kul som det är nu.
Annars är jag skrattretande öm och stel i precis hela min nedre del av kroppen som snäppet värre träningsvärk, ja ända ner i fötterna gör det ont. Hel tokigt känns det. Jag har liksom inte ont så jag vill dö eller så där utan så där att jag blir full i skratt när jag ska förflytta mej från A till B särskilt på kvällarna. Vända från höger till vänster i sängen har blivit en förflyttning i 3 etapper. Herregud! Ska det vara så här dom veckorna jag har kvar? Jag är i dagsläget ungefär lika smidig som en val på land. Med andra ord, strandad! ;) Och känner mej dessutom som en julgris vilket är passande såhär i stundande juletider.

Nej om jag skulle ta och rulla ut med Wilma en sväng och sen greja med ännu lite mera gardiner. Tror jag får städa lite idag igen också, vitt damm är på plats igen trots gårdagens städande och så är det rörigt efter allt rörande igår.


<3


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0