Kan det vara nåt?

Har funderat ett tag på att bli oriflame säljare, tycker det verkar ganska kul + att dom har mycket kul, fint, billigt och roligt. Så igår slog jag på stort och anmälde mej som konsulent som det så fint heter. Vad tror ni? Kommer det att gå? Och kommer nån att vilja handla? Fast vill ni inte så kommer jag att tvinga folk handla istället så de så! ;)
Skulle gissa på att jag får första katalogen i slutet av månaden.


Väntar på att klockan ska närma sej 10 nu, då blir det ett besök hos BM. Och innan det måste jag skrapa 2 bilar för att få ut min. Forden står i vägen, och hoppas verkligen den startar när det nu verkar vara så kallt! Efter BM besöket tänkte jag masa mej till kartong insamlingen, har sisåsär 4 kassar kartong ståendes i köket och det är mindre snyggt. Ikväll jobb i Kila/Gillberga. Min dag de!

Kommentera
Postat av: Sandra

Nej, inte speciellt länge men känns ändå som alldeles fööööör lång tid ;) Önskar det vore klart snart. Ischiasen dödar mig seriöst och den har ju absolut ingen som helst plats kvar där inne så nu kommer det ut kroppsdelar på de mest konstiga ställen...helt galet. Upplevde aldrig det så starkt med Engla men då var jag ju bra mycket större också :/ Hur går det med dig?

2010-11-08 @ 17:24:34
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Syrran sålde oriflame förr, gick sådär i början, men sen blev det bara krångel och hon tjäna aldrig nåt på de. Så tyvärr måste du nog verkligen ligga i för att kunna få nåt för pengarna. Nya kataloger hela tiden, och sen är det oftast samma personer som köper varje gång och de hinner sällan ta slut innan nästa katalog kommer. Men jag vill titta i katalogen iaf när du får den, men lovar inte att köpa ur varje! ha ha

Kram

2010-11-09 @ 05:38:42
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0