Fredag

Har ätit nästan 3 kilo clementiner sen igår, betyder det att jag är knäpp eller är jag bara allmänt hälsosam? Tycker det är förbannat gott i vilket fall som helst!


Annars är det fredag, borde betyda Idol kväll men har bara sett ett enda avsnitt än så inte det allra viktigaste. Dock tänker jag rösta för nån god tjockis mat, typ från Alle eller Säffle pizzerian. Kebab, eller möjligtvis mos m brunsås alá alle. Eller en pizza! Jag är svinhungrig, har ett stort hål i magen av alla clementiner fast att dom är goda.
Annars då? Trött som jag vet inte vad, trodde nästan jag skulle somna sittandes rätt upp och ner förut på jobbet men lyckades hålla mej vaken! Är dena däran sjukliga grav tröttheten nåt som kommer tillbaka eller? Annars tror jag fortfarande på att det är nåt skit i kroppen på mej, så satans trött och den där grejen på halsen. Nån elak infektion säkert fast jag inte är sjuk av det utan bara trött. Med tröttheten kommer också en riktigt rörig Sandra, jisses stackars dom som måste stå ut med mej. 

Nej powernap kanske skulle sitta fint? Tills dess att jag får mat kan jag nog inte se nån mening med att vara vaken så kryper nog ner under filten en stund.. 


 
                   
Detta är ett snyggt exempel på powernap tycker jag! Funderar förresten på att skicka in råttan till årets Lussekatt i ST, tror ni hon har nån chans?


Kommentera
Postat av: michaela

ja, hon ha lätt en chans med den bilden :p haha!

2010-11-06 @ 18:35:25

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0