Färdigt,klart,done...LEDIG!

Yes äntligen, har genomlidit den längsta dagen ever tror jag. Måste bero på den stundande ledigheten för dagen har egentligen varit som vilken som helst. Mått som en kratta, och ja kanske lite värre än vanligt. Halsbränna,illamånde och uppstötningar tillsammans med en vidrig sötsliskig smak i munnen som inte ens botas med tandborstning. Ska jag tacka doktorn eller? I fredags åt jag sista tabletten idag mår jag såhär? Helt underbart, hoppas det var tillfälligt för tog nästan 2 veckor innan tabletterna hjälpte bra sist. Grubblar på min svullnad på halsen med, tyckte den var bättre häromdagen en kort sväng men det var nog inte så. Idag 11 dagar efter upptäckten är den minst lika stor och öm. Överväger att begära en tid till Karlstad, avvaktar några dagar till bara..

Annars då? Bara en massa kul att se fram emot nu tycker jag och allt känns så topp! 
*Imorn är första lediga dagen + älsklingen kommer hem och hunden ska hämtas. Saknar dom!!!
*Pappa och Ingela ska köpa hus i Annelund, jag gillar!
*I slutet av månaden börjar föräldrakursen och jag längtar som busen, tror minsann det blir bra jag. Men kommer bli besviken om det inte blir kul. Jag vill träffa folk och ha en sån där kul mamma grupp som folk har :)
*I slutet av månaden blir det Ullared, bara det flyter på med pengarna ska det också bli riktigt kul.
* 1a advent med allt som hör till. :)
* JUL!!!
*BEBIS!!
Och allt annat runtomkring, fixa här hemma, hinna träffa folk och bara vara... Önskar mej lite välmående med,snälla?

Nej en glass till kanske? Det är tur att jag är ensam hemma så ingen vet hur många glassar jag har ätit idag. Men jag ser det som medicin, en god smak och lindring i halsen. Sen sängen och hoppas på sömn, imorn har jag lite att göra. Ska städa är det tänkt, hämta hunden i Åmål, Pappa&Ingela kommer förbi på fika, träffa Sandra om inte planerna har ändrats och sen är nog dag 1 förbrukad.

Är förresten en riktig tjockis nu, ser en julgris varje gång en nytagen bild dyker upp altenativt när jag kollar mej själv i spegeln. Okej ja man går upp i vikt och det gör mej egentligen ingenting förutom ansiktet. Det är jobbigt, det förändrar mej liksom. :S Och glassjävel gört väl inte bättre heller, men gör bättre i halsen. Nej januari är efterlängtat av fler anledningar än att bara krypet ska komma. Förresten kommer inte jackan att passa ända fram tills dess vilket är skit för jag köper inte en till! Men har bara ett par centimeter tillgodo över magen nu och då är inte fodret iknäppt ens och jag som trodde jag aldrig ens skulle växa i den. Får låta bli att gå utanför dörren sista månaden kanske, eller hoppas på att det inte bli så kallt.


Kommentera
Postat av: Anonym

Det finns nästan inget som är så gott som glass :P

2010-11-16 @ 19:24:21
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0