Tänkte försöka

Tänkte jag skulle försöka och knåpa ihop ett inlägg, har inte haft nån lust eller ork dom senaste dagarna ja veckan tillochmed men bilder har jag bjutt på. Men nu så försöker vi lite text!

Känns som det just nu inte händer så mycket, eller jo det händer grejer. Men typ ja så vet jag inte hur jag ska formulera mej. Iallafall jobbar jag vad som känns som varenda JÄVLA dag. Förra veckan var det 8 dagar på raken innan jag fick lördagen ledig, påt igen på söndag men bara tre dagar på raken nu varav en delad tur dag (idag). Onsdag ska jag vara ledig för då minsann ska jag på en viktig viktig ja alldeles dunderviktig grej. Och när jag ända vart ledig för denna dunderviktiga sak passade jag på att boka en klipptid, bara för att jag var ledig och hade tid liksom. Så min lediga onsdag är ju egentligen inte ledig i den bemärkelsen. Sen jobbas det igen, alla dagar fram till söndag vad jag vet kanske mer sen?  Hmm undrar vad länge man orkar ha det så? Har inte fått mina tidkort eller nåt än heller så dålig koll på läget egentligen, tror jag ligger på en relativt bra nivå enligt mina egna beräkningar men vet inte alls säkert försen jag har fått tidorten och får börja räkna plus&minus.

Utom att jobba då, vad gör jag då? Sova verkar ha blivit min nya fritidssysselsättning. Men det är helt okej, synd bara att trädgården behöver fixas (REJÄLT också), huset behöver städas, massa annat som ska fixas. Och jag sover, och inte lär det bli gjort i sömnen? Eller? Förresten ge mej eller ge oss en grässklippare, annars kommer vi snart bli inväxta i gräs och sen behöver vi jordfräsen med..Pappa??? :) Ja helt klart behöver mkt fixas när man har hus. Tur att bästa mormor har bestämt sej för att adoptera rabatterna, hon var här och grejade härom dagen och ska fortsätta nån annan dag. Toppen det!
Har förresten på tal om huset, fått spindel äckel invasion i tvättstugan. Jag får som vanligt panik, häromdagen satt det en innan för dörren när jag kom ner. AHHHH panik,ducka och rusa upp. HJÄLP?! Igår var det ännu värre, en stor äckel äckel i taket vilket resulterade i att jag slängde tvätten på golvet och rusade. Hittade ytterligare en i fönstret när jag väl fick hjälp igår men det vart så sent så jag inte hann tvätta klart. Ner idag när jag kom hem, tänkte att nu måste det ju vara lugnt? Nej men inte det, dom höll sej dock på behörigt avstånd idag så jag lyckades pipandes och hoppandes peta i tvätten i maskinen och få igång den innan det var dags att rusa. Hej gissa om jag kommer att gå ner igen? Skulle inte tro det, får invänta hjälp nu igen. Har köpt radar men med tanke på hur liten tvättstugan och vilka anfall spindlarna får av det kommer jag inte att ens tänka tanken och använda det där nere.

Igår skickade älsklingen efter nya kläder får USA, bestämde mej för att jag ville ha en väska därifrån. :) Egentligen ville jag ha två väskor men bestämde mej för att det passade bäst med bara den jag köpte.

 


Och jag har kanske köpt lite väl många väskor det senaste? Först den blommiga, sen lilla rosetten, Beigea från Ullared, en stor svart med rosett på marknaden, tagit en prenumenation där man skulle få en vit väska. Och en annan blommig väska som man skulle få från Yves som jag tyckte såg nice ut. Och så denna nu då, haha.. Kanske borde sälja eller ge bort lite av dom alla väskorna jag har som jag aldrig använder/aldrig har använt/aldrig kommer att använda??? Om jag hittar dom vill säga, har nog inte ens packat upp dom.


Okej det blev en blogg, kanske inte så spännande men. Funderade på om det var dags att försöka göra nåt, hmmpf......eller dags för en powernap?
Ska förresten hämat ut ett paket sen. Jag är nyfiken fast jag vet vad det är! Ska berätta mer i en senare blogg och kanske delar med mej av paketet med beroende på hur det ser ut. Eller jo meningen är ju att jag ska dela med mej så dom som är intresserade kommer nog få testa.. :)  




Kommentera
Postat av: weronica

saknar dig på jobbet du...:) skynda tillbaka nu!

2010-05-17 @ 21:54:37
URL: http://misswero.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag hjälper dig gärna lite i trädgården nån dag det är fint väder, de jag orkar iaf :)

Hör med anticimex om spindlarna, ni kanske har nåt i försäkringen som täcker det, eller så kan de ge råd om vad ni ska göra. Tror inte att det är det bästa för dig att spruta med en massa konstiga medel :/

2010-05-18 @ 08:02:53
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja det kan vi nog se till :) Får ta ett tag där i juni när stefan är hemma med Nova, så slipper man ha henne hängandes i benet, ha ha!



Har läst lite och spindlar nu och förmodligen har ni det fuktigt nere i källaren, vilket inte är så konstigt. Försök att få det torrare där nere om det nu går, annars finns det "spindelskrämmare", fungerar som en musskrämmare, ger ifrån sig ett ljud som spindlar och andra kryp inte gillar. Kostar ca 300-400 kr. Finns nog på lite olika ställen om du kollar runt :)

2010-05-19 @ 07:19:23
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0