Jaha

Har haft en helt okej dag på jobbet idag, förutom morgonen&förmiddagens pain in the ass långa resorna i bil utan att använda Ac´en ordentligt (hon jag åkte med tål den inte).  Och jag tålde inte den stillastående värmen utan vart super illamående och tills slut var det ac eller jag spyr som gällde. Jag fick då skjuts in til stan och fick ta maten där och egen bil. Vilket ju också funkade. Har annars varit helt underbart väder idag, hoppas på samma imorn när jag dessutom slutar tidigare.

När jag kom hem fick det bli en tur i bäste bilen, åkte till sibylla och åt hamburgare och mjukglass. Sen hem och prov klippa lilla delen av gräsmatten. Och jag tycker inte om nya gräsklipparen, jävla skit sak som jag inte kan starta själv. Och nej så jävla svag är jag inte har klippt gräs sen jag var en 10-11 år så och kunnat starta andra klippare själv. Men tydligen inte denna, drog och slet utan resultat. Ja ja kanske blir bättre när den bli inkörd??? Annars tänker jag lämna in ett klagomål och begära en dra  i snöret  assistent så jag kan klippa själv. Även nya trimmern provkördes och hmm skit grej det med kanske? Tråden gick av och sen ville det inte riktigt komma fram nån ny. Konstigt men är förhoppningsvis bara våran okunskap gällande trädgårdsmaskiner.


Usch har en ensam hemma kväll ikväll och kände mej verkligen sådär jätte ensam och ledsen, men hej varför? Har väl vart ensam 58 gånger förut? Och dessutom skulle jag väl tro att jag däckar om sisådär 2-2½ timme med tanke på hur jävla sliten jag är. Nej jaga bort ensam känslorna och ha soff mys med mej själv. Tror bestämt jag ska kolla på 27 dresses om jag orkar hålla mej vaken.





En bild på finaste lilla Junior, "hittade" en bild på en kattunge här för ett tag sen som är en enligt mej avbild av Junior, det får mej att fundera på om det är Junior som är pappan? Kattungen finns inte långt ifrån där junior försvann så funderar på om han flyttade hemifrån och inte alls blev uppäten/drunknade i dyngbrunn/eller påkörd som jag har trott.
(Tyvärr är inte detta den finaste junior bilden men den enda som jag har på denna datorn tyvärr.)
 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0