Är full i skratt

När vi tecknade försäkring på vårat hus var det även sagt att jag skulle byta min bilföräskring på den blå golfen till Folksam och det gjordes klart att jag skulle byta när jag hade haft min försäkring hos Atava i ett år för att slippa eventuella krångel. Men eftersom jag sålde bilen blev det inget mer med det trodde jag....tills jag hämtade posten idag och fick ett försäkringsbrev på blå golfen därifrån. Vilket ju i sig är fel så måste ringa dit, men den roliga grejen med det hela är att det i föräkringsbrevet står att ingen person under 24 år får bruka bilen. Hoho vilken topp försäkring måste jag tycka, ingen risk att dom åker på att betala ut någon försäkringspremie då jag själv är under 24 och alltså inte hade fått bruka min egen bil. 
Ska ringa och "skälla" lite sen jag och upplysa dom om vad tokiga dom är som sätter en försäkring som gör att jag själv inte skulle ha fått köra min bil om jag hade haft den kvar.  Och jag skrattar fortfarande för mej själv när jag tänker på det. :)


Ringde förresten frun på kommun förut ang hela betygsbiten och efter en stunds disskuterande och poäng framställande från min sida verkade vi vara på samma spår bägge två. Ibland har jag talets gåva vad det gäller att uttrycka mej, idag var en sån dag och jag ska bara skicka in mina extra betyg så skulle det antagligen gå att lösa. Guess what? Annars kommer jag kräva extra betalt för att i slutändan vara mer formellt utbildad än vad som krävs ;)


Nu är jag på gott humör, lite extra stolt över mej själv av flera anledningar och ska nu dansa iväg till duschen innan jag glider till jobbet.. Just det städa med var de, fram med snabeldraken!!






Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0