Vilken rolig dag detta blir

Ledig idag, tycker jag är ledig mest hela tiden just nu fast bara för några dagar sen jobbade jag hela tiden. Konstig man är! Fortfarande inte fått några klara svar om min framtid, vet ännu inte om jag är eller inte är 2 åring men nu vet jag iallafall att jag kommer att få bli för det är upp till chefen att stoppa 2 åringar och han kommer inte att göra det i mitt fall om jag förstod det hela rätt. Men sen om jag inte var helt ute och vimsade så verkar det som att dom från nytorgets sida måste skaka fram en tjänst åt mej men där finns det ju inga? Möjligtvis att jag skulle kunna hänga kvar över sommaren men inte mer än så antagligen. Jaja får väl se vad som händer jag är iallafall fortfarande nervös över min framtid för det kan bli litte vad som helst! En stor fördel med att vara 2 åring är ju iallafall att man har större chans på dom tjänsterna som annonseras ut och där får man ju en valmöjlighet.
Nog om detta, vi tar det när jag vet mer.


Idag ska det städas, tjoohoo vad jag hurrar över det. Hela väldiga huset i torp ska städas så det skiner. Om det nu kan skina, vilket jag inte har sett av än. Sen borde det verkligen tas en omgång här med när jag kommer hem men då minsann vet jag nån som får hjälpa till =) Ska ta en tur till Granngården sen och köpa nya krukor till köket. Är verkligen dags för, blommorna är inte glada på att få stå i kartonger på golvet.

Är lite irriterad över att det sas att alla vitvarorna fungerade innan vi köpte huset, det har visat sej nu att inte torktumlaren fungerar. Jag har försökt med alla olika program, tvättat bort 100 kg hundhår ur den. Ja jag har försökt med det mesta men den blåser bara kallt,dundrar och låter så jag tror den ska explodera. Jävligt irriterande! Och dessutom jävligt äckligt att dom inte städade bort sina hår innan. Filtret var så skitigt att det rann svart geggamojja ur det och det var nog ungefär 2 hundvalpar i hår mängd i det. Så nu får det bli en ny torktumlare också, jihaa pengarna går till så roliga saker. Men nödvändiga och även sånt gör sitt till när huset ska omvärderas sen när det blir dags att lägga om lånet. Och visst skulle väl klara oss utan med men det är ett bra sätt att få bort alla katthår på, särskilt nu i fälltider. Och jag städar filtret efter mej!!!haha..
Håller förresten på och tvättar handdukar nu så jag kan ta med mej dom och slänga i tumlaren medans vi städar. :)


Beställde nya Puma i förrgår kväll,ville ha vita&röda men blev vita&marinblå :) Gilla gilla gilla! Vita är snyggast och ähum kanske mest oprakiskt men vafan. Rabatt skulle dom lämna men själkklart krånglar dom, borde bojkotta ellos men faktiskt får väl skorna vara värda det. Men tänk vad många skor jag hade fått på skopunkten för samma pris? Skulle gissa på mellan 6-9 par beroende på pris. Men som sagt det är värt det, bästa skorna ever.

 

 


Dom såg skumma ut på bilden, långa liksom. Men dom som har sett mej med dom andra vet ju hur dom ser ut irl. :)



Nej om man skulle leta upp lite frukost och sen packa ur bilen som jag inte har gjort sen i lördags. Låter som en bra ide för om ett tag här bär det iväg. Hoppas bilen startar nu och inte har fått en chock av att stå stilla så många dagar. :)

 


Kommentera
Postat av: Jessica

roligt att köpa vitvaror :) tänk som så att era kläder inte kommer att vara smutsiga igen efter att ni har torkat dem. En torktumlare kostar bara från 3-4 tusen, nog bland det billigaste i vitvarogrejer :)

2010-03-25 @ 09:03:35
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jo men det är la skönt att veta att den kommer att hålla i 10- 15 år sen, slippa tänka på det. Till sommaren kommer det mer dyra grejer som ska inhandlas :/ Bättre att ta det nu när ni ändå har pengar :)

2010-03-25 @ 10:08:57
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0