Här går det undan

Herrejissus vad tiden springer iväg både på gott och ont kanske jag ska tillägga. Jag/vi har iallafall en ganska rejäl to do-lista med allt som måste/borde fixas innan lördagen. Kan ju börja med att förutom idag så jobbar/är jag på kurs 8-16 resten av dagarna denna veckan och han jobbar 6,30-16,30 varje dag. I huset i stan måste vardagsrummet göras klart, lister och sådär. Alla rum som är färdiga måste städas så det går att bo i dom!! Massa skräp som måste till soptippen (dagens uppdrag till viss del)  Och ja det är väl det som är akut där, nu drar vi till nysäter istället. PACKA!!! Det är hur mycket grejer som helst kvar som måste gås igenom,rensas ur och packas. Sen är det små saker här med som tvätt,disk m.m som behöver tid. Jag ska iallafall motionera tvättmaskinen redigt idag :) Och ja det lät väl inte så farligt kanske men så måste min bil fixas, katalysator ska bytas och så väntar vi på en bältesspännare som ska komma med posten. Detta ska helst vara klart imorn för imorn är sista dagen jag kör lagligt i den. Och det går ihop? Nej jag tänkte väl det. Ska lyckas och klämma in tid för besiktning också men det finns ju morgon tider till det som tur är. Och sist men inte minst så måste vi hyra en kärra och åka in till karlstad och hämta hem våran soffa. INNAN lördag detta med, kom just på att lilla kärran ska skottas fram och skottas av också för den ska pappa hämta innan han kommer hit på lördag.  Pust nu var det klart. Eller nej kom på att jag måste försöka hinna till interstil på fredag och köpa byrå till sovrummet för annars får vi förvara strumpor&underkläder i påsar och det känner jag inte för. Men det var en snabb sak jag kom på :)


Idag är jag iallafall ledig och jag ska packa lite, tvätta lite m.m sen ska jag ta med lite grejer och köra till huset och därifrån skräp och köra till östby. Grejas i huset sen när han slutar och innan det med för den delen men blir en relativt tidig hemgång idag för att greja&packa. Uppe tidigt är jag med, agerar taxi driver såhär på morgonen eftersom jag har lyxen att ha en bil ;)
På torsdag flyttar våran telefon så då blir man utan internet med, undrar för hur länge? Vi ska skaffa tele2 när vi kommer till stan så internet ska inte flyttas med. Hmm hoppas vi slipper krångel! Fast säkert inte för det var ju tydligen inte ens lätt att leverera internet till oss i urskogen annelund och tele2 var bäst med 8 och nu ute på landet har vi 24. Går ihop? Njaee..


Jag kan ju meddela att jag har bränt mej i ansiktet och är riktigt sexigt röd om kinder&näsa och under ögonbrynen haha. 14 minuter på kvarnbacken var tydligen mer än jag tålde. Solade visserligen i fredags med men ändå.. Men vill man vara fin får man lida pin eller hur? Och solarie bränna (till visst gräns dock) är mer okej än ute i solen bränna.

Nej om jag skulle sätta fart kaffet är uppdrucket nu och det innebär att min rast är slut. Kanske är mitt sista inlägg på lång tid om jag har otur? Eller så kanske jag återkommer redan imorn om tiden finns.

Imorn blir det kurs förresten och jag hoppas innerligt att den ska vara lika rolig som dom andra. Men vet att vi iallafall är ett gäng på fyra personer som jag känner och vet är kul att umgås med och det blir vad man gör det till så vi kommer nog ha kul oavsett. :)





Kommentera
Postat av: Jessica

jag läser lite långsammare, men det går undan även för mig :)

2010-03-16 @ 11:45:40
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: michaela

Lyckat med att bränna sig efter 14 minuter? ;) haha

2010-03-16 @ 19:07:29

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0