Onsdag kväll

Första dagen på den fackliga utbildningen idag och jag är besviken!! Det är en ganska seg&tråkig cirkelledare och den verkar inte alls hålla samma standard som dom andra utbildningarna jag har gått. Men ska inte ta ut nåt i förskott för faktiskt 2 onsdagar kvar och den kanske blir toppen till slut?

Efter kursen blev det såklart ett par timmar i huset, jag städade övervåningen + massa annat så det börjar ta sej. 2 dagar kvar nu, 2 stressiga dagar för finns fortfarande hur mycket som helst som ska hinnas med.
Är ganska sur på segraven som ska skicka bältesspännaren till bilen för hur lång tid kan det möjligtvis ta? Från imorn är det körförbud på bilen och det är INTE bra. Dessutom dricker bilen mer än en alkolist skulle verkligen behöva få katalysatorn bytt. Men då behövs tiden men den måste snart prioriteras för jag är snart ruinerad :(

Ja ja måste nog inse att allt inte kan hinnas med innan lördag/imorn/idag osv, just nu är jag så uppstressad inom mej så verkar inte finnas gränser. Ont i magen,spänningshuvudvärk och lite smått oskärpt. Men om två dagar är det ju äntligen dags för det vi har jobbat så för och det är så värt allt fast jag kanske verkar gnällig..

Nu ska jag smygshoppa på bluebox och sen sova. Upp och jobba imorn och funderar skarpt på om jag ska orka mej upp 6 till morgonen och packa lite. Gjorde det imorse och det funkade ju bra även om jag inte var världens effektivaste.



Nya skåpet i badrummet som jag byggde ihop alldeles själv, de ni! Och sovrummet blev fulländat med det nya draperiet (gardinen)


Kommentera
Postat av: Blomman

Är de en dörr som e bakom gardinen eller ?? haha. Jag fatta inte.

2010-03-18 @ 18:20:55
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0