Jag tror det blir en bra dag

Vaknade av att solen lyste så vackert på mej och jag var jätte pigg så bara att studsa upp det :)

 Igår fick jag goffen såld, till ett pizzabagare i stan. Herrn prutade och prutade och tillslut gav jag med mej och tänkte att det är lika bra att bli av med shiiiitbilen. Pizza herrn var väldigt trevlig och sa att jag och min kille var välkomna in på Torinos för gratis pizza när vi ville och då tänkte jag TUR att han jobbar på torinos för dit behöver vi aldrig gå ;) Eller kanske skulle hoppa dit och inkassera gratis pizzan innan han måste besikta bilen?
Sålde inte med däcken till bil så dom tror jag att jag ska slänga ut på annons dom med, kanske kan få en 1500-2000:-? Och så kan jag sälja tröskeln och bakluckan jag har och dom nya bromskivorna så har jag gjort mej några extra slantar på saker jag inte skickade med.  


Idag ska jag brässa ner till Åmål med 940in och se vad det kan gå för den på besiktning, jag måste byta lampor innan och jag drömde inatt att jag glömde att göra det och när jag kom till besiktningen var det enda anmärkningarna som var så bäst jag ser till att byta dom. Om jag är tillräckligt kunnig vill säga, men lampor har jag bytt förr så kan inte vara så totalt oteknisk att jag inte fixar det eller hur? Tanka bilen med etanol ska jag göra med och se om det funkar på CO halten, det har gått på andra bilar så hoppas det funkar på denna med.


Igår fick jag äntligen mitt Nelly paket och fasiken vad besviken jag blev för jeansen som jag hade längtat efter var inte med, deras lagersaldo var felaktigt. Grini som jag vet inte vad blev jag för hade verkligen sett fram emot dom! Sen trodde jag att hela världen bråkade med mej för när jag öppnade min senaste framkallning från Fuji var det bara 4 bilder med och hade beställt 50!!! Men det var rätt för resten kommer senare, var bara dom lite större bilderna som kom fortare än resten hur det nu kan gå till för dom brukar ju ta längre tid på sej och så kan man undra varför dom är så onödiga och skickar en del av betsällningen bara istället för att ta allt på samma gång?

Onsdag var det idag igen också så det betyder jobba kvällen. Imorn är jag ledig för att sen jobba hela helgen lång igen..

.....och nu var det dags att fixa morgonkaffe som jag bestämt tror ska drickas på uteplatsen för just nu är det sol där.



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0