En sak i taget

Igår påbörjade jag dagen med Heroma utbildningen, eller datautbildning skullle jag kanske vilja kalla det? För minsann efter två timmar hade alla kommit in på datorn och skulle nu testa att skicka ett mejl till någon. Inte långt därefter fick vi logga in på Heroma och så skulle det gås igenom. Men jag kände att jag kunde fixa det själv så bad lite snällt att få avvika och det fick jag,hoppas jag inte behöver ångra det. Vart allt lite nervös innan när jag inte visste vilka som skulle vara där  och om jag skulle bli ensam men direkt på parkeringen sprang jag på Stina och sen kom PP&GBJ så jag vart absolut inte ensam. Det var i slutändan mer kändisar än doldisar :)

Efter detta bar det av och handla en sväng, sen hem och slänga sej i duschen och iallafall få på mej lite mascara innan jag åkte och plockade upp Sandra. Åkte och lunchade på Nyfiket innan vi gick en kort sväng på stan och sen hämtade sötaste ungen på dagis. Gissa om han var lycklig över att åka raggarbil? Sa "åka raggarbil" nog 20 gånger och sen satt han och diggade musiken och berättade att "Det här var roligt" :)




Sen var det dags för mej att glida mot Tösse för att plocka upp min syster och hennes kompisar och köra till bal. Dom var så fina!! Vet att jag la ut bilder igår men tar med denna idag igen, för att den är så himla fin!



När jag kom hem höll älsklingen och Stig på och grejade i barrummet, jag fixade mat till oss alla 3 och sen var det soffläge resten av kvällen. Vi har gått och blivit hundsjuka, jag är helt inne på att jag vill ha en Laika. Helt underbar söt hund! Verkar bli lagom i storlek, bra temprament på valparna skulle det vara också.

Har lånat bilden från valpägaren/annonsen på blocket.




Idag är det onsdag, jag har nog jämt lite fullt upp idag igen. Ska städa huset, förbreda tårta för grundenten. Försöka få reda på om friskolan firas på samma sätt som dom vanliga grundenterna och isf blåsa upp och fixa med påhängs grejerna.Åka och köpa jordgubbar så det finns hemma till tårtdekoration imorn. 
 Och så ska jag jobba 16-14 och imorn 16 vara redo för firande. Härligt!
Fredag är jag ledig igen och då är det ju efterlängtade studenten tiderna klaffar så vi hinner med både Säffle&Åmål.
Och helgen sen kommer bestå av en massa roadtrippande. :)

Detta blev ett rejält inlägg, nu tackar jag för mej och letar upp krafterna att städa huset..



Kommentera
Postat av: sandra

tur att bebis va söt på de kortet iaf:P hihi!



tänk pälsen på laikan å ja blir kär bara ja tänker på de! nu får ni oxå skaffa valp:D

2010-06-09 @ 12:10:31
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Ja Laika är en härlig ras, fast det är inget för mig eftersom jag inte är intresserad av jakt på det sättet. :)

2010-06-10 @ 08:32:33
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0