Walk the line

Har slutat jobba och kommit hem till soffan, har haft Wilma med mej ikväll. Pust... Hon var valpig och vild dom första två timmarna men sen lugna det ner sej och hon sov under soffbordet :) Tror hon gjorde lite smått succe iallafall med sin valp charm. Så kanske får hon följa med nån mer gång :)  Ska in och jobba 2 timamr till morgonen också, helt okej arbetsdag måste jag nog tycka. Blev tillfrågad om hela dagen först men eftersom jag har andra planer så sa jag nej men såg när jag kom till jobbet att Linda bara hade fått vikarie från 10 så jag erbjöd mej att ta 8-10 så hon kan vara helt ledig.


Vid elva imorn är det tänkt att jag och Jessica ska bege oss till stranden för sol&bad, hoppas verkligen vädret ska vara på min sida imorn. Brukar inte vara det när jag är ledig (okej nästan ledig iaf) eller har nåt planerat. Så håll tummarna för sol imorn!!! Har ju tillochmed hundvakt så jag ska slippa tänka på att hon blir ensam.


Längtar tills nästa helg nu!!! Eller lördagen iallafall när vi ska till Grebbestad, ska bli underbart fast att vi bara åker över en dag. Sen har vi bestämt oss för att åka till Liseberg den 1 augusti också, kanske inte jättestor ide för mej att åka dit men va fan. Vi kan gå och mysa där bara, vara i spelhallen och ta gammaldags kort. Åka kållerado och hoppas på fint väder :) Är skönt att hitta på nåt bara och åka bort en sväng. 


Nej nu ska jag återgå till Mr Cash och Walk the line. Riktigt bra film de där!




                                                         I grebbestad för två år sen. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0