Upp och ner

Idag är ingen bra dag, har mått illa, haft ont i magen och ont i huvudet hela dagen. Med en inne temp på jobbet som var nästan 26 grader med helt stillastående dålig luft har inte gjort att jag har mått nåt alls bättre men efter en sovstund när jag kom hem var iallafall det värsta av huvudvärken borta. Önskar bara magen kunde försvinna med, det är som förr i tiden igen och har hängt i sen igår morse och har tillhörande illamående. Kan inte förstå hur jag kunde gå så här varje dag förut? Nu är det pest och pina, men antar att jag hade vanan då det har jag inte nu.. Bläh!


Verkar inte som det blir någon kusten trip med pappa&ingela till helgen heller han trodde inte han skulle hinna allt han behöver fixa hemma. Jag grinar verkligen!!Har sett framemot den här helgen i flera veckor nu och så bara blir det inget. Igår var jag verkligen jätte depp efter det. Det är så tråkigt att gå och längta efter nåt och så blir det inget. Men får se om vi kan åka själva efter vi har fått pengar istället, dock vet jag inte om vi har råd då det är så mycket annat + att vi ska till liseberg men för säkerhets skull har jag bytt en tur så jag har en dag det skulle kunna åkas på om det går ihop.
Kan detta bli första sommaren på jag vad inte hur många år som jag inte kommer att åka dit?



Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem med pizza&gul dricka. :) Himmelsk att slippa laga mat idag! Och det ska bli riktigt gott med pizza.





Världens charmigaste unge fyller 2 år idag också, lilla kakmonstret! Skulle ha varit på kalas men får gratta han en annan dag jag när det är bättre. Grattis igen :)





Hade en en del annat att töla om också men tar det en annan gång, nu ska jag ta och spana in min heroma och se om det har blivit rätt efter allt krångel som har vart med det,tider och folk. Jag vill ju att min lön ska stämma! Ja vem vill inte det för den delen?

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0