Torsdagsmys och helg planer

Igår hade vi en riktig myskväll <3, tills jag somnade vill säga. Men vi började i tid :) Gjorde nachos och kollade på Beck- I stormens öga. Tände ljus på dom nya hyllorna och det var lite halvmörkt, underbart :) Lite choklad och chips på det med. Trodde nästan det var fredag men fredag är ju idag det och det ska bli jobbkväll. Och när jag slutar ikväll ska jag och Sandra till Harrys och äta. Fläskfile grillspett med vitlöks sås ska det stå på min beställning. Ska bli så gott! Hoppas dom har öppet som vanligt bara för minsann var dom inte lätta att få tag i men får försöka sen igen och kolla för säkerhets skull. Men tycker dom borde ha det! Alla vill ju inte på torgfesten så.

Imorn jobbas det också men sen är jag ledig "resten" av helgen. På söndag är det ju tänkt att vi ska till Liseberg men som det ser ut nu vetifan om vi vill åka. Kollat på vädret och det skulle vara 19 grader moln+regn. Inte kul!! Annars får vi väl ta nån annan gång, dom har väl öppet på helgerna i september också tillexempel? För nu i augusti har jag/vi dålig med ledig helg tid. Jag jobbar alla helger utom den veckan som han är i Polen och jobbar så... Ja ja det löser sej allt, det kan hända mycket för gubben i molnen innan söndag också! ;)


Igår hämtade jag ut min nya kamera, gillas skarpt!! Den tar bra bilder, liten och smidig,lätt att förstå sej på, snygg färg osv osv. Ett litet minus får den dock, den hade ju återuppladdningsbart batteri vilket är ett plus men det är ju så att det är ett speciellt batteri så man kan inte kompletterna med vanliga batterier om man inte har möjlighet att ladda. Men jag får väl helt enkelt köpa till ett extra nångång så inget stort minus :))

Rekomenderas!




Förresten vill jag rekomendera en sak till, envirofone.se! Panta dina gamla telefoner. Det fungerar verkligen jättesmidigt. Min färgfyllda lur har jag redan fått betalt för, visserligen bara 200:- men det var skräpkorgen nästa för den annars så det var 200:- mer än ingenting. Ska även panta min flera år gamla Nokia nu, denna utlovades 500:- för men värdet kan ändras när dom får in den men jag chansar och får några kronor för den istället för att den bara ska ligga. Så sätt igång och panta telefoner om du sitter på en bunt hemma :) Vissa telefoner har högre värde än andra också bara så ni vet, min som jag har nu är värd jättedåligt tex men inte för att jag skulle pantat den för nej här pantas bara trasigt.


Idag fyller pappa år, och denna gången hann jag ringa han innan han ringde och berätta för mej att han fyller år :) Grattis till han!




Nu var det frukostdags tror jag bestämt så beger mej mot kylskåpet. Ha en bra dag alla glada!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0