Snakes

Till min stora lycka vände ju vädret en timme efter jag hade slutat jobba och vid elva bar av till stranden med Jessica. Vi köpte med oss baguetter och godis och for mot Duse och klippbaden, och det roliga började redan på väg dit i form av en orm på stigen och vi fick ta en annan väg. Väl framme var det fika, tjat och sol som gällde. Sen skulle jag försöka masa mej i vattnet men det var attans så kallt så jag gav upp och skulle gå tillbaka till sol platsen när det ringlade fram en lång smal grå/svart orm med gula prickar på huvudet. Snok kom vi fram till efter att ha googlat. Sen skulle jag spana i vattnet och se vart den tog vägen och får syn på en annan mindre orm. Svart och vit med gult i ansikten. Vad kan det ha vart? Misstänkte ev huggorm, men detta var iallafall nog för att vi skulle packa ihop och bege oss. Hugaligen!!! Det verkligen hatar jag med sommaren, krypen,ormarna,fästingarna och flygen. Hemma här förut blev jag biten av nåt litet flugliknande som först gav mej stort vitt hårt märke med röda kanter och nu är det en rödflammig fläck, ungefär 5cm??? Vad kan det ha varit? Var en ny form av bett för min del. Usch på det med för den delen.

Nåt bra har allt dagen fört med sej också, jag har fått färg! Halleluja moment nästan då jag har lyckats med att tillbringa alla soldagar inne på jobbet änsålänge, tillochmed färg på smalbenen. Jag har hittat utan tvekan bästa solplatsen här hemma och den är i barrummet sittandes i dörren. Haha nej det är väl inte helt normalt att sola "inne". Men jag kan sitta i BH utan att nån kan se mej och jag har god översyn över eventuella kryp. Där blir jag sittandes imorn med när/om solen lägger sej på där. Har även hunnit en tur med Wilma idag med, det var varmt åt henne förut så idag uppskattade hon verkligen att bada även om hon behövde hjälp i. Förresten på tal om Wilma behöver jag verkligen träffa vuxna hundar med henne, hon är LIVRÄDD för stora hundar och särsklit om dom skäller. Jag tycker inte att det känns okej för vill inte ha en hund som är rädd för andra hundar. Igår när vi skulle gå upp till jobbet var det en hund som skällde och jag fick bära henne. Samma sak om hon hör/ser hunden som bor bakom oss. Dock fungerar det när hon ser shäfern brevid men det kan ju vara för att den ser hon varje gång hon är ute nästan. Även med Casper fungerar det men han är ju valp precis som hon. Nej vi måste verkligen träffa fler vuxna/stora hundar!




Fjant hunden!! Vad ska det bli av henne när hon blir stor?



Nu ska jag hänga lite tvätt och grejsa lite sen blir det ännu en hemma slappis kväll, jag har bunkrat upp med lite smått och gott. Och nångång inatt kommer hjärtat hem och det längtar jag efter! Jättetomt här hemma ju. Hoppas på likande väder imorn trots den utlovade åskan&regnet. Blir det fint så ska det bli bada imorn, nu får det vara nog med bara bada benen style. Och så klart sola i dörröppningen :)


Kommentera
Postat av: Himmelohelvete

Hej



Kul du kikade in!



Himlans söt vovve ni har=) Ser att ni haft bushunden Casper på besök med=)



Grattis till graviditeten, va mysigt. Men KUB test måste va något nytt va? ALdrig hört talas om och jag har ju ändå 3 barn..mysigt o skönt att få se den lille tidigare än vanliga UL också.



Ha en bra dag=)

2010-07-11 @ 09:36:17
URL: http://www.himmelohelvete.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0