Lördag kväll

Sitter i halvmörkret på jobbet med datorn i knäet och lyssnar på allt väsen utanför. Funderar på om det snart ska få bli sängen, har ju inte fått mej nån powernap idag så är alldeles tok trött. Men samtidigt har jag ingen lust att gå och sova. Nej jag blir nog sittandes här en liten stund till iallafall. När jag kom till jobbet idag stog det en rosa mjukisklack stövel på stolen i vårat förråd, detta visade sej vara en present till Wilma från hon jag har jobbat med ikväll. Hur gulligt är inte det? Hoppas Wilma kommer gilla sin nya leksak :) Den borde vara roligare att tugga på än både oss och prydnadskuddar.

Igår skulle vi ju få in våran varmvatten bredare, någonstans i min enfald hade jag fått för mej att det var lätt gjort och vi skulle ha varmvatten när än vi behövde men ack så jag bedrog mej! Men på måndag kanske :) Tur att det inte är jag som ska fixa nåt sånt, uhu skulle aldrig ha tålamod att greja med nåt som tar sån tid! Tur att det finns dom som har det. Förövrigt igår hade vi myskväll med en liten del av älsklingens familj, hans mamma,syster och systerson. Mats höll till ner i källaren och grejade åt oss medans vi kollade på livakterna på tv och senare betsällde hem pizza och gottade oss :) Innan det hade jag syster med vän hemma, fixade in bilder till framkallning så nu ska nog mormor bli glad. Tog oss även en tur till Interstil för att spana efter saker till Mickis lägenhet, jag hittade den perfekta garderoben till vårat nästa sovrum så nu hmmpf ska vi/jag? bara trolla fram 3000:- till en ny garderob tillsammans med allt annat. Hur det nu ska gå till, vi ska ha ett datarum färdigfixat, nytt sovrum, möbler till barnrum plus allt annat som vagn m.m som liten vill ha. Barrummet ska göras klart, hallen enligt min önskan för jag vet att allt kommer stå still i och efter januari. Dessutom ska det bli en Ullareds resa i oktober men den har jag redan börjat spara till så den blir av i vilket fall. Och när jag läser vad jag skriver så inser jag att ny garderob har typ prio 20, men jag iallafall hittat den perfekta!

Denna månaden/lönen ska vi fixa klart barrummet, alltså ska golv inhandlas och alla lister som behövs. Har även tänkt att vi ska kunna köpa papp och sånt så vi kan göra allt grundarbete klart till datarummet och sen får vi ta resten som det kommer. Färg och så har vi så kan måla det som behövs. Men så ska vi också bege oss iväg på våran lisebergs trip. Hugaligen det blir allt en del, men om vi prioriterar fixar det nog sej. :) Får se det från den ljusa sidan istället. Jag har tex ingen bil som krånglar och kostar massa pengar,dom "dyra" rummen i huset är klara, och hinner vi inte allt kommer inte jorden att gå under. Men som en slutkläm kan jag ju konstatera att det minsann inte är lika sprätt lätt att renovera efter det att vi fick börja ta ur egen ficka.


Nehej nej nog tjatat tror jag, känns inte som mina planer är världens mest intressanta återkommer mest till samma tjat hela tiden. Vi tar lite saker att se fram emot istället även om jag också ser fram emot att allt ska bli klart.

*Tisdag, ledig och efterlängtad lön!!! :)
*Söndag, Liseberg! Ännu mera efterlängtat.
*Den 16 augusti för då minsann är det dags för tjyvkik nr 2 på krypet :)
*1-3 september, facklig utbildning
*4 september och 12 dagar framåt SEMESTER!


Men tillägger väl återigen att jag inte vill att sommaren och mitt vik ska ta slut, vill inte vill inte vill inte! Men jag hoppas på bra placering och ljus framtid  och får jag inte det får jag väl hoppas på havandeskaps peng 2 månader innan bf. Thats it! Nu ska jag kila vidare och snart sängen för minsann gick klockan fort när jag väl började att skriva här.








Kommentera
Postat av: Anonym

Liseberg är ju sååå bäst!

2010-07-26 @ 10:14:50
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0