Ett nytt kapitel

Idag är det absolut ingen vanlig dag, det är en underbar dag :) Idag har vi varit i Karlstad och sett våran lilla bebis. :) Vi ska äntligen ha en bebis!! :) Det var riktigt underbart och mäktigt att se den lilla samtidigt som det nästan var lite läskigt. Det var UL för kub test vi gjorde idag så dessvärre fick vi ingen bild men testet har gått bra och det är liten sannolikhet att det skulle förekomma några kromosom avvikelser, vilket jag kände på mej. Tackade mest ja till att göra testet för det tidiga UL. Var även på inskrivning idag här i Säffle idag, att jag inte dog där!!!! Första gången älsklingen har varit med men 3e för mej så jag visste ju vem vi skulle träffa. Hursomhelst så skulle hon ta i hand och hälsa, han presenterade sej och hon presneterade sej snabbt efter -Anders.... Hon heter verkligen inte Anders nånstans utan Kerstin, tror inte hon visste själv varför hon presenterade sej som det men jag skratta så jag nästan dog. Allt verkade bra där med, fint blodtryck iallafall :) Och en massa prover tagna. Har BF satt till 12 januari, vilket hon i karlstad också verkade tycka stämde så det kör vi på. Ett januaribarn.

Måste ju förresten tillägga att vårat lilla kryp var dagens mest samarbetsvilliga bebis i karlstad, nästan så man får vara lite stolt va??? :)


Det var det jag hade om detta för stunden, det kommer med al säkerthet en massa mer i denna kategorin men nu ska jag hoppa iväg och plita ihop ett inlägg till om födelsedagen m.m.





Kommentera
Postat av: Gitsie

Nej men.....GRATTIS!!!! Detta var jag inte beredd på, men vad glad jag blir för er skull. Nu är det många i min omgivning som ska ha barn och samtliga är sådana jag träffat på jobbet. :)

2010-07-06 @ 05:25:27
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Tackar! :D

Kul att du följer min blogg, och stort grattis till kommande bebis! :D

2010-07-06 @ 14:44:02
URL: http://salkert.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0