Nämen hejsan

Här händer det inte mycket eller jo klart det händer mycket men det är inget nytt. Jag jobbar och är i huset. Går framåt med huset, tror bestämt att jag är klar med hall nummer två nedre delen nu också. Men har trappan och den delen kvar men som alla vet Rom byggdes inte på en dag. Väggen är fixad i vardagsrummet nu också så den ska pappas och sen ska vi slipa golv innan det blir dags för tapeter där. Börjar dra ihop sej för en ny resa till Kd igen, ska ha färg.....igen.... Denna gången ska det bli en färg som heter Savann, blev helt kär i den första gången jag såg den och nu finns det plats för den i trappan. :) Tror mitt nästa projekt ska bli lilla toan nere, den ska bara målas och ha en bård enkelt och snabbt. Förresten trodde allvarligt jag skulle spy när jag höll på och dolade lite på lilla toa, märkte att nåt satt fast bakom elementet och det såg ut som en använd binda. Hämtade diskhandskar och började pilla och det var en hel sopkorg där bakom. Fy fan vad vidrigt!!!!Säkert en 10-15 använda bindor,tandborstar,tandkrämstuber,tops,snorpapper och tomma toa rullar m.m blev en halv ica kasse allt som allt. Hur jävla vidrigt är det inte,vuxna människor bakom elementet??! Kan tillägga att lukten blev 100ggr bättre med en gång också.

Idag förresten börjar jag på mitt 100 vik, gissa vad skönt det känns? Men varför nöja sej med 100 samtidigt, jag kör lite hemtjänst med :) Var där igår, hade en rolig dag! En ny rolig bekantskap och lite knäppa händelser.. (Jag är en jägare med en bössa bak i bilen, inte alls hemtjänst personal när jag jobbar.) Se hur det kan gå?  På söndag ska jag dit igen, fast då för ett kort pass 7-11 vilket passar mej perfekt för sen efter bär det av ut på näset för att hämta ved och till huset med det. Så då hinner jag med mycket och hinner tjäna extra kronor. Flyter det på så här bra denna månaden ska jag SHOPPA när februari lönen kommer. Nya carlings tröjor,jeans,SKOR. Ja då ska jag shoppa helt enkelt :))

Jag funderar på att börja träna när jag blir stadsbo igen, skulle verkligen behöva det! För det första så är jag liiiite väl rund. Eller hur det nu var, gulligt rund kanske? Det skulle liksom inte skada att bli lite slim på ett hälsosamt sätt,alltså träning. Och den stora anledningen till varför jag ens började fundera på det är min rygg, det är inte okej att vara 23 och vissa dagar vara så trasig i ryggen så man knappt tar sej upp ur sängen. Därför måste jag stärka min rygg på nåt sätt. 80 åringen goes 23 igen liksom, ge mej min rygg tillbaka! Jag tänker vibrationsträning på energicellen, nån som vet om det är bra/hurbra det är? Och så tänker jag simning, långa promenader typ lämna bilen hemma även om det är kallt/regnar/snöar. Promenader gör väl inget till för ryggen, men promenader är skönt och nyttigt.


Nu ska jag göra kaffe och hoppas på att mitt jotexpaket kommer idag innan jag ska åka och jobba.....(betalde extra för att få det igår kan jag tillägga)

 


Kommentera
Postat av: Therese

Simma och promenader är jag med på!

Ingen bil när vi ska hälsa på varandra kan vi ju börja med att lova:) Är en ganska lagom promenad ju.

2010-01-06 @ 16:55:14
URL: http://ondskan.blogg.se/
Postat av: Lillan

Va ä de förråttbo ni köpt. Verkar ju vara rena rucklet. Men de blir skert ett paradis när det är färdigt =D

2010-01-06 @ 21:03:49
Postat av: Sandra

Vem är Lillan?

2010-01-06 @ 21:21:27
URL: http://mesandra.blogg,se
Postat av: Jessica

Ja det var roligt! hi hi.

Ja perfekta presenter fick jag! Men det behöver du la inte vettu! Sött så :)



Usch (toan)! Ja folk är äckliga, varför inte slänga det i papperskorgen direkt istället?

2010-01-06 @ 23:10:26
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0