Mormor 80 år

Idag har det varit full rulle all day. Började dagen med att vara förvirrad, klockan pep 7 och det stog jobba 7-11 på displayen. Öhhum? Var tvungen att tänka ett bra tag där innan jag fick grepp om verkligheten och insåg att jag hade lagt in noteringen helt fel dag och ganska knasig tid. Må kanske vara så att jag förvirrad i tisdags? Hursom sova ett tag till innan det var dags att gå upp, efter ett tag var det dags för kaffe och tror ni inte på fan att vattnet har frusit i köket? Men tur för oss hade det inte frusit nånannanstans förutom halvt fruset i handfatet. Orka med att allt ska frysa igen...
For iväg in till stan så småningom och besökte granngården innan vi gjorde turen ut till näset och bilen igen, men inte heller idag var det någon lycka där. Så fick styra tillbaka i enbart min bil igen. Ner till Åmål och besökte jysk där en del av mina presentkort spenderades. Med följde ett gäng korgar som ska bli "korgvägg" i fd byråväggen i nya sovrummet och så fick jag mej ett snäppet varmare täcke än det jag har vilket ska bli underbart! Kanske jag kan sova utan leggins och fleecefilt inatt?

Nu blev det dags för mormors kalas, kom dit toktidigt och på plats var bara morbror Lars som gav oss uppdraget att hämta min andra morbror och sen vart det full fart med förbredelser och fix. Tillslut började folk ramla in och det var riktigt trevligt vet verkligen inte när sist som hela familjen var samlad. Kan kanske har vart på min 18års dag? För 5½ år sen... Träffade mitt kusinbarn för första gången med och min kusin som jag inte har sett på urlänge!! Var nästan lite nervös innan... God mat sen och Märtas berömda tårta. Fick med massa tårta hem också så blir vräka i ett par dagar nu. :)

Nej nu ska vi mysa med film och sen sova. Imorn blir det jobba och huset.



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0