Måndag




God morgon. Idag är en ledig dag,fast dock beror det på hur man definerar ledig. Jag är ledig men har häcken full. Pappa ska mötas upp i stan vid lunch tid och hans bil ska dolas med. Vinterdäck på och lite så, innan det måste jag skotta. Hmmpf blir nog så att jag inte kommer tidigare och hinner skotta utan att vi får göra det tillsammans. Efter bilfix ska jag försöka att åstadkomma någon i det väldiga huset, jag ska satsa på att städa upp lite. Igår damp det ner ett sms från Fia som råkar till och befinna sej i stan just för tillfället,självklart måste vi fixa till en träff. Så sällan som vi ses skulle det vara illa om vi inte lyckades att ses när vi är i samma stad. Det ska även bli en tur till nån bygg grej efter fyra när hjärtat slutat jobba, massa tråkigt som ska inhandlas men som gör väl i slutändan. Köket ska byggas om lite så smått, väggar som ska ändras och så och på det ska det gipsplattor som får väggarna att se fina ut. Well well blir nog skitbra till slut men det känns som evigheter till slut....

Imorn är det slut på ledigheten, eller tjaa ledigheten tog väl slut igår med när jag jobbade men det var så lite jobb så det märks knappt. Iallafall jobb 8-16 imorn och efter det måste vi nog bestämt köra iväg spisen från huset och hämta soffan hos Therese. Sen kan jag börja inreda lila rummet :) Soffan dit,kanske ska ta dit lilla lackbordet med? Skulle vara skönt att slippa sitta på golvet och äta faktiskt. Beställde gardiner till lila rummet igår med,gråa&lila ska det bli och dom ska få hänga ihop så det blir mycket gardin. Iiiiii vet ni hur roligt jag tycker det är att bara köpa&köpa?






Nu ska det bli frukost och ännu mera kaffe och efter det får jag väl stoppa mej själv i duschen så jag kan komma iväg i tid.



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0