Baciller



Jag är sjuk, hemskaste hemskhet! Vill inte.. Men jag har ändå jobbat fast idag bytte jag mitt 8 timmars pass mot ett 5 timmars och det var guld värt. Soffläge sen jag kom hem orkar inte riktigt ta mej för och göra nånting samtidigt som jag är rastlös. Konstaterar att det är en himla tur att jag är ledig imorn och min tanke är att jag ska vara frisk tills på onsdag klockan 14 när det är dags igen. En sak som jag alltid undrar över när jag blir sjuk är vart allt snor kommer ifrån? Nån som har nåt svar på det? Det finns ju oändliga mängder och nånstans måste det ju komma ifrån. Och ett tillägg till snor, min näsa är sönder aj aj.. :( Det är inte hälsosamt att snyta sej 10 gånger eller mer i timmen.



Förutom imorn är det en vecka fulltecknad i jobb som väntar men upptäckte i lördags att veckan som kommer efter denna är sjukt skön. Genom byte och borttagning av en liten tur blev jag ledig 5 av 7 dagar, hur underbart är det? Den veckan behövs på alla sätt och vis och är efterlängtad. :)

Nu funderar jag på att sätta på ett avsnitt Prison break, eller kanske inte bara ett hinner nog säkert se en 3-4 stycken. Och sen klockan 8 är det dags för Familjen annorlunda, herrejisses hemska tanke att ha 1o barn.. Känns som 2-3 är ganska lagomt.. Men dom är kul att kolla på. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0