Julen i bilder

Kan inleda med att säga att julen har varit toppen och jag är super nöjd med den :)



Wilma hade gjort sej fin inför julfirande hos svärföraldrarna. En stor god jultallrik blev hon såklart bortskämd med där :)




Detta var julfirande nummer 2 för dagen, hemma hos pappa och ingela. I julklapp fick jag/vi/bebis följande: Jag fick morgonrock, vi fick tomtar,jättechoklad ask och 2000:- på Ikea. Bebisen fick sin första Buskowski nalle :)






En blandning av bilder tagna hemma under dagen&kvällen, mina julklappar från älsklingen var ett WII med super mario all stars till, favorit spelet sen jag var liten och var hur kul som helst att sitta och spela. Dessutom fick jag också ett presentkort på scrapbooking :)






Jul firande hemma hos oss på juldagen med mamma,mormor mina syskon och deras respektive, massa god mat och paket :) Vi fick trisslotter och vann 25:-, jag fick pengar, en röd filt, tresemme, en stor kakburk, smyckesträd, halsband och doftljus, bebis fick bad cape med Nalle puh, speldosa och pyjamas.
Fick ju även slänga med en bild på en av mina julklappar till älsklingen, Moccamastern.  Visst gjorde den sej bra i vårat kök? Dessutom gjorde den även riktigt gott kaffe. :)
Vi har verkligen fått hur mycket julklappar som helst i år och mycket bra saker vilket gillas! Allt kommer liksom till användning.


Kommentera
Postat av: Blomman

Haha, Tack för fan : )



Mysiga bilder !

2010-12-26 @ 13:02:47
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Jessica

verkar vart en bra jul :)

köpte exakt ett sånt smyckesträd till sandra, de är så snygga så jag skulle vilja ha ett själv också :)

2010-12-26 @ 14:14:57
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Denisa

Bra att man får saker som kommer komma till användning.. På tal om Kstad.. när bodde du där och vad hände där? :)

2010-12-27 @ 08:19:01
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0