Söndag

Inga bilder igår, inte nu heller för dom är kvar i kameran. Solen skiner, det är söndag och jag är för en gångs skull riktigt rastlös! Vad gör man åt det? Behövs ju alltid grejas hemma och sådär men jag har mest lust att rymma till Ikea. Helt jävla ologiskt för har dålig ekonomi och ska bara ha värme och doftljus isåfall. Och nej man åker inte bara för den sakens skull...Tror jag?! Andra tänkbara planer? Koka julskinka, vilket är ganska lamt och tråkigt men förbannat gott. Jo vi ska koka skinka, men det är ju bara att trycka ner den i grytan sen sköter den sej själv nästkommande timmar.

Längtar efter veckan som kommer, blir en fin vecka det! Imorn vankas julmat och mys hemma hos Therese. På tisdag blir det julbord med jobbet på Medis och torsdag är det återigen dags för besök hos BM. Alltså är detta en sån vecka som springer iväg. Härligt! Sen är det bara en vecka kvar till jul med allt som hör till. Längtar till den 23,24 och 25. Uppesittar kväll, julfirande ggr flera, mys med min älskling och julklappar. Blir en bra jul detta minsann, sjukt skönt att vara ledig hela julen. Det har jag aldrig varit förut.

Igår hade vi besök av Jessica och lilla Liam, en liten söt rumpnisse :) Han sov mest hela tiden medans vi satt och pratade och fikade. Kom sen på att jag skulle ta ett kort men då var det andra toner så blev inget kort. Fick mej att längta ännu mera efter krypet kan jag tillägga, låt tiden gå fort nu!! (fast det gör den faktiskt redan men ändå)

Annars igår blev dagen lugn, kollade på två filmer och mest bara gled omkring. Och nu ska jag avrunda här och bege mej ut i köket och hämta en ny karta novalucol så jag kan strypa min kära halsbränna.

Ha en bra dag!

Kommentera
Postat av: Denisa

När jag är ledig får jag ingenting gjort... jag har tusen saker i huvudet men blir alltid att jag bara slösar bort dagen vid datorn och så. jättedåligt!



Ja tur att det finns en gräns iaf. Men det är mycket pengar man får spendera innan ma når dit tycker jag...

2010-12-12 @ 13:17:48
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0