Seg dag

Idag har det varit en långsam dag. Började iallafall dagen med ett besök hos bm, allt såg bra ut. Måtten, hjärtljuden osv. Bebis ligger åt rätt håll och ja? Allt verkade bra helt enkelt, ställde mej på vågen på väg ut därifrån och Aj aj den sved!! Fast det hör ju till så och är ett överågende stadie ;) Träffade Jessica en snabbis på sjukhuset med och hann tjata lite.

Annars har som sagt dagen varit seg, har iallafall suttit och grejat med julkorten nu. Gav förresten upp med att göra egna, har varken haft lust eller material att sitta och göra fler så några får söta köpta andra får hemgjorda :) Hade dock köpt för lite frimärken så behöver ett par till. Klickade förresten hem en julklapp till pappa från CDON förut, råkade kanske följa med något till mej själv med och det var Mysteriet på greveholm, den utan tvekan bästa julkalendern ever! :)

 


Försöker att få ihop alla planer, julen, julklapparna och allt jag vill att vi ska göra och hinna med. Hoppas iallafall att allt ska klaffa och att jag ska hitta dom sista perfekta julklapparna. Tröstar mej med att det inte är mycket kvar nu iallafall, och i helgen skulle vi väl försöka oss på en tur till karlstad. Jag kommer ju ändå att få åka dit den 23e men då med en betydligt mindre lista över måsten så! Nä minsann längtar jag till kvällen den 23, då börjar lugnet och allt ska vara klart :)


Nu ska jag kolla vidare på Lyxfällan, och fortsätta häpna över hur vissa tänker? Efter det får det nog bli ett stort glas cola och en julskinke smörgås.


Kommentera
Postat av: Denisa

Haha mysteriet på greveholm... det är den bästa serien från barndomen. har den på datorn och har kikat några gången nu :) Senast förra julen. Blir nog en genomgång i år också. Fast just nu kikar vi på Sunes JUl :)



Ja, förra vintern gjorde Wilma så med. Hon kunde lägga sig i snön och sova. Men hennes valppäls växte ut snabbare på något vis.

2010-12-17 @ 15:54:02
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0