Hemma igen

Kvart över 9 fick jag det efterlängtade samtalet, nu ville Wilma åka hem! Så vid halv 11 bar det av mot karlstad och färjestad, fick träffa en vet och prata lite sen hämta min lilla valpis. Oj oj! Hon är fortfarande inte sej helt lik, mycket lugnare och tröttare än vanligt men det tar på krafterna att inte ha ätit ordentligt och fått dropp och allt annat. Lilla lilla Wilma, nu är vi iallafall hemma. Hon sover på soffan och jag sitter brevid. Hon ska gå på diet och så fick hon med en medicin som ska ges tills den tar slut.

Efter att jag hämtat Wilma åkte jag till station och plockade upp Emelie och vi åkte och tog en fika på Mc donalds på Våxnäs. Haha gjorde snyggaste turen i driven ever iallafall, -Det går bra att beställa nu och med dom orden insåg jag/vi att vi inte visste vad vi skulle ha eller vad som ens fanns så jag hackade ur mej något i stil med att vi väntar en stund ursäkta och så åkte vi runt hela grejen och gick in istället!! Kanske bra att komma på det innan man ger sej in i driven med bilar både framför och bakom? Lyckades förrresten på tal om denna fikan få blåbärspaj över både min vita NYA tröja och vita ganska fina sjal. Smidigt sandra,smidigt!

Nu hoppar vi tillbaka i tiden och då närmare bestämt till gårdagen, kom hem till Therese vid 5 och vi stack och handlade massa julmat och annat gott. Tillbaka och börja fixa, köttbullar, prinskorv, skinka och ja det mesta som är gott helt enkelt! Klart efter nån timme och åt så vi rullade. Efter det blev det dags för efterrätt, marsipangrisar,lussekatter och glögg tillsammans med julklappsöppning. Jag fick största julklappen vilket måste poängteras!! ;) Fast det var egentligen en förklädd försenad födelsedagspresent :) Tyckte förövrigt att jag fick himla fin fina saker som vanligt.  En trevlig kväll var det.






Det var gårdagen, senaste bilden visar mina klappar. Det lila bakom är en mysig filt vilket dock inte syntes på denna bilden.


Nu väntas det att klockan ska bli sex och med det julbord, inte helt fel vill jag lova! Håller dessutom på att koka skinka nu, skinkan som skulle ha kokats i söndags. Bra att vi har så gott om stora grytor förresten, fick dela den på mitten för att få ner i största grytan vi har så får göra andra delen imorn. Men men det går nog så också, men nästa skinka får bli en färdigkokad. Julen är god! Har sagt det förut och säger det igen.

Imorn bär det av till Karlstad och Ikea med Pappa och Ingela, vet inte riktigt varför jag vill med för har noll att handla för men är bara trevligt att åka iväg och spana lite. Har ändå inte så mycket annat för mej :)

Nu ska jag ta mej en smörgås eller nåt så jag överlever tills klockan blir sex ;)



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0