Fredag och hälja!

Igen?! Som jag sa förra fredagen, känns som helg mest hela tiden.

Idag väntar en hemma dag, ska greja lite men annars mest ta det de lilla lugna. Kanske klä en gran? Och så ska jag minsann bygga ihop dom nya sitt puffarna. Oj vilken syn när jag hämtade dom igår förresten, hade ju inte trott att paketet varken skulle vara så stort eller tungt som det var därför jag ens tänkte tanken på att hämta det själv. Men jorå, fick paketet som skulle ha behövt en storlek större kartong för att bärhandtagen skulle bli dubbla. Istället satt dom olika högt med resultatet att dom gick sönder efter en meter. Så stort och tungt paket utan nåt att bära i och på det var väl även jag lika tjock som paketet så med det hade jag behövt 2 meter armar. Men jag fick med mej det därifrån och hann skälla antal meningar över Ellos och deras underbara packning och val av för liten kartong *grr*

Sen så var jag ju ute på julklapps letning igår, kunde bocka av tre till från listan när jag var klar. Gött! Fick onda blickar av en tant på bolaget, oj oj så snett hon tittade medans jag bara kände mej nöjd med att ha fixat ännu en julklapp. Hittade även en av pappas julklappar när jag och Sandra var i Åmål så nu har jag bara småsaker och några till älsklingen kvar till den 23.

Måste rekomendera godaste muffinsen med, var på Eurocash och där hade dom pepparkaksmuffins med vitt klet i. Mums säger jag! Kunde lätt ha tryckt i mej hela förpackningen. Testade även saffransmuffins häromdagen, även dom får höga poäng! Och för att inte tala om pepparkaks havreflarn, måste komma ihåg att köpa hem de. Julen är god thats it och i år tänker då inte jag hålla igen på nånting. :)


Nu såg jag den gula bilen åka förbi här utanför så nu vart det nog dags att ta den långa promenaden till lådan. Säkert bara massa räkningar, uschanemejjen! Igår fick vi en ganska äcklig elräkning, visst det är vinter och värmepumpen har gått på högvarv och allt men satan så tråkig räkning att betala! Men men hellre betala än frysa säger jag nog ändå. Dock extra tråkig räkning att få i julklapp för som vanligt kommer vattenräkningen samtidigt med så allt på samma gång är det som gäller hos oss.

1 månad kvar idag, 31 dagar, 1 månad...Så lång tid har gått och nu så kort tid kvar.. Längtar!!!!


Kommentera
Postat av: Denisa

Uppmanar du mig till att tjuva gran? haha. Vi har ju lite skog runtom men det blir klurigt att släpa hem utan att nån skulle misstänka mig för stöld :P Haha.



Ojoj en månad nu bara! Det går verkligen undan :)

2010-12-10 @ 11:53:33
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: mli

Åh inte alls lång tid kvar nu;)

Måste också prova pepparkaksmuffins:P Låter skit gott:P



Ja, Skönt att få sova på natten iaf, morgonen är ganska skön att vara vaken i tid på;) satt nyss och var glad för att det "hade försvunnit" men ack så fel jag hade,, så får nog bli apoteket en sväng ändå;)



Hehe nej skulle man lyssna på allt så skulle man inte kunna äta nått nästan;) Nej det var syrran som sa det och jag har inte sett det nånstans så tänkte bara om du kankse hade råkat sett det nånstans;);O)



Ha en bra helj:)

2010-12-10 @ 23:51:15
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0