Dan före dan

Igår grejade jag som sagt en del, städade, tvättade, bakade både bullar, lussekatter och köttbullar. Kan verkligen rekomendera Kungsörnens lussekatt bakmix. Lussekatterna fick en 4 av 5, endast ica´s som är godare :)



Idag var som sagt planen Karlstad, och ja jag överlevde! Första stoppet gick som planerat och jag hoppas verkligen att klappen ska bli uppskattad! :) Tog sen en sväng om Rusta för att fixa en annan julklapp, jisses hur folk hade parkerat!!!! Bilar åt alla håll och kanter, bilar som tog två platser osv. JAG fick onda blickar av en kärring som körde åt fel håll. Suck! Sen stog bergvik på tur, hej och hå! Här var iallafall folk snälla, underlättade och släppte förbi och sådär som det ska va när man själv har ett bättre utgångsläge. Fick mej en plats alldeles nära en av ingångarna och kände mej väldigt nöjd med det. In och spanade runt, hitta lite små saker. Och lite saker till mej själv kanske... Brände återigen ett par hundra på apoteket.  Köpte ett par nya leggins så jag har nåt och ha på mej imorn, två par strumpor, en par trosor, ett nagellack och en duschcreme. Kände mej mycket nöjd med detta! Sen gav jag dock upp, köpte mej en smörgås och återvände till bilen så var tvungen att trilskas med folk på hemmaplan sen. Men jag hittade det jag skulle ha, maten och drickan som saknades. Vårat jotex paket, en del godis, ett uppesittar paket och julklappen till pappa min.



Kan förresten nån förklara logiken i varför det finns så där snygga höga döskallestrumpor på kill avdelningen? Hur stor är chansen att en kille skulle gå ut i strumpor som nästan går till knäna? Nej dom borde ha hängt på tjej avdelningen och funnits i mindre storlekar men jag tänker tro att 40-42 passar trots att det är 2-4 storlekar för stort! :)

Nu ska jag invänta kvällen och mys med äslklingen, uppesittarkväll som gäller senare. Har köpt uppesittarpaketet så vi kanske blir miljonärer på Harry boy också. Håller tummarna!


Kommentera
Postat av: Denisa

På tal om Karlstad.. där bor man kanske om ett år! :D



Haha... Wilma brukar också "titta" på tv, jag tror dom gör de på riktigt ;) Ser så ut ibland.



Åh, hoppas ni får en fin jul med :) Ät massa god mat! Kram

2010-12-23 @ 17:11:03
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: Michaela

Ja jag längtar! :)

haha aa hon har en väldigt egen stil! tycker hon är söt, hon ville nog inte att du skulle få julklappar om inte hon fick ha en strumpa också! jasså? ja jag köpte allt till dig idag med gjorde jag. plus Fridde! ska bli spännande att se va du köpt, verkar vara en del nu. ;)

2010-12-23 @ 23:03:42
URL: http://michaelanl.blogg.se/
Postat av: Virrpannan

VILL HA SÅNA STRUMPOR!!!! vart köpte du dom?



God fortsättning=)

2010-12-26 @ 13:14:19
URL: http://www.virrpanna.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0