Årets sista

Årets sista dag då och detta blir årets sista blogg, vi är iallafall fortfarande hemma och inga konstigheter så blir nog ingen bebis på årets sista dag iallafall! Har dessutom blivit avrådd bb på nyår, ingen bra dag då det är väldigt mediebevakat. Årets sista/första blir ju alltid en "kändis".

Hur ska nyår firas då? Hemma såklart, känner verkligen inte för något annat. Ska väl fixa oss god mat är det tänkt, ungnstekta kotletter med soya,creme fraiche&mango chutney. Ev kanske jag gör philadelhia glass också så blir det riktigt flådigt. ;) Till det en delikat alkoholfri cider, kan även tänkas att det bjuds på ett glas cola eller två beroende på hur man vill ha det. Fint ska de va!

Måste ju även städa inför detta, började igår med att gömma alla tomtar, damma och få fram nya saker på tomtarnas platser, tvätta&diska. Så kvar till idag bli golven och sen så ska vi bygga möbler, blev inte gjort efter Ikea turen så det får bli dagens. Funderar på om granen skulle tas bort med men den är allt himla mysig att ha, samma sak med julstjärnorna och gardinerna. Dom får nog stanna ett tag till.
Annars inget mer är fortfarande ett tröttis så det är jämt tokigt, sov till halv 12 idag och börjar nog tro att det faktiskt är jag som behöver det, kroppens sätt att förbereda sej. Eller?

Annars inget mer nytt utan nu ska jag sätta fart medans en gnutta energi finns.

Får passa på nu och önska alla Ett gott nytt år och trevlig nyårs afton :)


Kommentera
Postat av: Therese

Ja, fy nu är jag trött på tuppen! Finns ju inte så mycket annat alternativ i Säffle men.. Dilans?;)

2010-12-31 @ 13:22:27
Postat av: Mli

Gott nytt år:)



Inte många dagar kvar till beräknad BF;)



Tror att adtor är fixad nu,, vi har haft dator med till mamma under heljen och installerat och uppdaterat den och den har funkat hela heljen så ska tanka på internet nu till veckan:)



2011-01-01 @ 13:00:25
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0